Zavřít reklamu
  • Přehrávaní videí #48351

    Ahoj, dnes po delsi dobe si chtela dcera na iPadu prehrad pohadku. Pro prehravani jsme pouzivali Player xtreme, ale ten uz nefunguje. Potreboval bych alternativu. Jde o to ze potrebujeme prehravani z vnitrni pameti a treba u VLC jsem neprisel nato jak nato 🙂 Idealni by bylo videa co jsou jiz ulozena prehrat v jinem prehravaci. S IOS mam pouze uzivstelske zkusenosti. Nevim jak se k souborum dostat bez soucasneho nefunkcniho prehravace. Mame tam ulozeno kolem 30 pohadek a nechci to cele nahravat znova. Za jakoukoli pomoc mnohokrat dekuji..

    Přehrávaní videí #48389

    Trochu bych te poopravil 😉 ty nedostanes zadny soubor do vnitrni pameti zarizeni. Z duvodu bezpecnosti.
    Ty maximalne dostanes soubor do “sandboxu” dane aplikace. Tzn. u 3rd party aplikaci je ve vetsine pripadu ten “sandbox” nepristupny pro jine 3rd party aplikace.
    U nativnich aplikaci je to trochu lepsi v tom, ze urcite moznosti povoluji, ale pouze urcite.

    Takze z toho duvodu ti to VLC neprehraje… Ted je u tebe situace takova, ze pokud ten stary a jiz nefunkcni prehravac nemel pristup k icloud zaloze, tak ty soubory z dane aplikace nevytahnes…

    Přehrávaní videí #48398

    Tie rozprávky by sa mali dať vykopírovať cez Finder - po pripojení iPhona v sekcii súbory - tam je možnosť pozrieť ktorá aplikácia aké súbory obsahuje (napr. tie súborové aplikácie, alebo aj mediálne prehrávače túto možnosť majú)

    Přehrávaní videí #48401

    To neni tak uplne pravda. Zalezi na vyvojari dane aplikace. A nektere prehravaci aplikaci maji ten pristup k datum a docasnym datum pres finder zakazany z duvodu chraneneho obsahu 😉

Odpověď na: Přehrávaní videí

celý text

.