Dobry vecer.Chtel jsem pouzit ipad4 wifi na navigovani nejakou offline navigaci.Konkretne Here.Nemuze najit gps signal.Rozumim dobre vyse napsanemu,ze,ipad4 no celular nema gps antenu?Dekuji za objasneni.
-
[quote="freelander":3hgomn0x]Dobry vecer.Chtel jsem pouzit ipad4 wifi na navigovani nejakou offline navigaci.Konkretne Here.Nemuze najit gps signal.Rozumim dobre vyse napsanemu,ze,ipad4 no celular nema gps antenu?Dekuji za objasneni.[/quote:3hgomn0x] Přesně tak, když má jen wifi, nemá ani GPS. BTW: Proč mi iMac připojený k netu kabelem tvrdí že neví kde je a ať zapnu wifi, připojí se k té samé. Má někdo wifi v autě? Věděl by ten počítač kde je? A co ten iPad?
Moj iPad Air wifi ked nastavim ako zdielanie polohy cez Friends app tak normalne ukazuje kde sa nachadza (ked je napojeny na wifi) takze usudzujem ze ma gps

A přes co pak tedy funguje udávaná poloha u počasí v notifikačním centru, když se změní samovolně (jakmile je iPad přemístěn), pokud teda iPad nemá gps?
Mluvil jsem s podporou apple a bylo mi sdeleno,ze ma nejakou asistovanou gps,ktera staci jen na lokalizaci polohy ipadu ale ne na navigovani.