Zavřít reklamu
  • Apple Pencil – psaní v aplikacích #54001

    Ahoj všem, koupil jsem si iPad Pro a Apple Pencilem 2.gen. Pero je OK, kreslí v poznámkách i např. V Procreate, ale nedaří se mi psát třeba do vyhledávacího pole v Safari. Sám Apple na supportu píše, že se dá psát do textových polí v různých aplikacích, ale mě to nejde. Musí se to někde zapnout nebo nastavit jako volba? Prostě nevím, v čem je problém. I na yt běžně píšou lidé perem do vstupního pole v Safari. Když zkusím psaní, pouze se zobrazí klávesnice a pero pouze scrolluje obrazovku :-(. Poradí někdo, jak na to?

    Apple Pencil – psaní v aplikacích #54004

    Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s Ipad Pro 12,9 + Apple pencil 1 generace, mám problém s tužkou, která například v aplikaci poznámky má nepříjemné zpoždění, i když je plně nabitá.
    Zakoupeno v 2018, nejprve jsem si myslel, že je slabá baterie ( to se stávalo i dříve, ale po nabití vše ok), ale teď poslední půlrok se to objevovalo častěji a poslední měsíc, i když Ipad ukazuje tužka na 100%, tak zpoždění je stále.
    Díky za názor

    Apple Pencil – psaní v aplikacích #54006

    Ohledně prvního problému jsem zřejmě zjistil příčinu - někde jsem se dočetl, že psaný text zřejmě funfuje pouze pokud je ipad přepnutý do angličtiny jako výchozího jazyka. Ani to nehodlám zkoušet, protože tak ipad používat nechci. Sice to zamrzí, ale co se dá dělat.
    Ohledně zpoždění nevím. Ipad je relativně starý a možná už nestíhá nový ipasOS. Na zkoušku bych dal downgrade na starší systém, jestli se ot nezlepší (?)

Odpověď na: Apple Pencil – psaní v aplikacích

celý text

.