Zdravim,
mam problem s iPadom (Air 2) a neviem si rady. Vcera sa mi pri prehravani videa sekol, chcel som ho restartovat (sleep + home button) a odvtedy uz nejde zapnut. Odisla nejaka cas hardveru? Skusal som viackrat tvrdy restart, dal som ho na nabijacku, ci nie je vybity ale nic...
vopred dakujem za rady
-
Vydrz, vytahnu vesteckou kouli a hned ti zcela presne reknu v cem to neni 😂
Ale nez ji vytahnu, nechces napsat zakladni informace, ktere se bezne v technickem dotazu sdeluji?
Treba jestli je aktualni verze iPadOS. Nebo o jake video slo (ne, nemusis prozrazovat ze to byl snimek pro dospele), jestli “stream” z webovych stranek, nebo z pameti iPadu ci snad z NASky?🙂 píše:
Vydrz, vytahnu vesteckou kouli a hned ti zcela presne reknu v cem to neni 😂Ale nez ji vytahnu, nechces napsat zakladni informace, ktere se bezne v technickem dotazu sdeluji?
Treba jestli je aktualni verze iPadOS. Nebo o jake video slo (ne, nemusis prozrazovat ze to byl snimek pro dospele), jestli “stream” z webovych stranek, nebo z pameti iPadu ci snad z NASky?
Ja vytiahnu vestecku gulu, aby som zistil verziu OS, tusim je tam 13, ktora presne neviem, normalne youtube video, ziadne 4k, poslednom case sa celkom zahrieval, ale to je v tomto teple bezne, viem este presne, ze bateria mala cca 37%, dufal som, ze este vydrzi (viem, ze ked je bateria znicena, moze uz pri 20% vypnut zariadenie)
Tak jestli stav baterie byl 37% jakoze mysleno stav kondice, tak s nejvetsi pravdepodobnosti je baterie mrtva. V nejhorsim pripade se i nafoukla.