Ipad mini 4 je jasná volba 😁
-
Použitý iPad Pro 9,7", dají se koupit skoro nepoužívané do 9 tisíc. Mám zkušenosti s dvěma kusy a dotyčné jsou spokojené a já taky, protože nejsou problémy, zpracování je kvalitní.
Gogen a obecně Android tablety jsou pro vyznavače adrenalinových sportů 🙂
Ja už loni koupil iPad 2018 (Předtím se 5 let používal iPad Air 1. generace), který využívá na 99% procent hlavně dcera na učící aplikace, jednoduché hry, pohádky (ve VLC) a dětská videa na Youtube Kids. Na iPadu je vytvořený její dětský účet, tzn. vím na co se kouká, jak dlouho a nemůže nic stahovat. BTW jsou jí 4 roky.
Androidí tablet není absolutně vhodný právě pro dítě, které vyžaduje jednoduchost ovládání. Svižný chod se hodí v aplikacích. Tablet Gogen mají další dvě děti v v širší rodině a je to utrpení, když vidím jak se na tom obyčejný Minion Rush (velmi oblíbená oddechovka u dětí) seká.
No prepáč teda. Ale keď ste apple rodina tak... 6 ročnéme dieťaťu stačí iPad mini štvrtej generácie.
Ahoj, prosimtě, v první řadě velkoryse ignoruj hatery. Já jsem s kvalitou gogenů a podobných tak spokojený, že mi to nesmí do domu. Nebaví mě s tím každý měsíc běhat nareklamace.
K iPadu: Pokud s tím dítě vyloženě nepraští o zem, tak je dlouhodobé používání nasnadě. Zvažoval bych: předchozí Mini, iPad 2018/2019 (edu, ten širší) a chci nabídnout ještě jeden pohled na řešení: podívej si na iPod Touch. Cena kolem 5ky, barvy, velikost do malé dětské ruky akorát.
Dej vědět, co’s vybral 😊✌️