Zavřít reklamu
  • Siri, diktování zpráv, hlasové zprávy #54282

    Ahoj, má tu někdo následující problémy s AW Ultra 2?

    1. Když chci nahrát hlasovou zprávu, otevřu aplikaci zprávy, kliknu na hlasovou zprávu - funguje (bez AirPodů), pokud se pokusím udělat to samé při připojených AirPodech, zobrazí se tato chyba:

      Jakmile AirPody opět vyndám z uší, opět nahrávání hlasové zprávy funguje. (Pozor je nutné, aby AirPods byly propojeny "napřímo" s AW, ideální například spustit hudbu z AW a deaktivovat BT na iPhonu, iPadu, Macu - cokoliv k čemu jinému by se AirPody mohli připojit (abychom nasimulovali situaci, kdy se používají výhradně AW a AirPody).

    2. Používám Siri, někdy funguje celý den bez problémů, někdy se komplet zasekne na tom, že pořád poslouchá (ikona Siri na displeji), ikonka mikrofonu zůstane viset na displeji a Siri dále nereaguje. Tímto se pozastaví i možnost diktování textu, kdy vůbec hodinky nereagují na diktovaný text. AW je nutné restartovat, pak zase Siri funguje nějakou chvíli a pak se zase po čase zasekne. Mám opět podezření, že to dělá hlavně pokud mám AirPody a nejsem v dosahu iPhonu (při běhání bez iPhonu, jen AW a AirPody).

    Budu rád kdyby byl někdo ochotný tohle na svých AW Ultra 2 vyzkoušet a napsal mi výsledek. Problém č.1 mi potvrdila už jedna osoba, která vlastní AW Ultra 2.

    Díky

Odpověď na: Siri, diktování zpráv, hlasové zprávy

celý text

.