Zavřít reklamu
  • rozdílná vzdálenost #53137

    žádám o radu, žena má Apple watch, ztímco já Garmin. Na mých vidím vzdálenost 5km, na jejich 4,4km. Nevím jak to správně zkalibrovat. Vyzkoušel jsem už hodně nastavení a resetů, ale pořád máme takto velký rozdíl. Ted o víkendu jsme to porovnávali s dalšími Watch (švagrová) a ta má strjnou vzdálenost jako já na Graminu. Poraďte

    rozdílná vzdálenost #53146

    Uživatelsky nijak. Nedávno jsem někde viděl porovnání AW různých verzí s Garmin a AW ultra. Nejpřesněji to měli AW ultra, jinak i oproti AW měli rozdíl i cca 400-500 metrů na 4-6 km.

    Takže asi neřešit, věřím že vás to nasírá, ale běh by měl být o radosti z pohybu, i když taky si ho, když už jdu, měřím - dříve na iP a AW, teď jen na Garmin Enduro.

    rozdílná vzdálenost #53152

    Tak ono dva lidi neujdou plne presne delku stejne trati

    Nekde se otocis, nekdo projde zatacku vnitrkem, druhy vnejskem…

    Treba pri tlaceni kocarku sport naramky nenacitaj kroky vubec…

    rozdílná vzdálenost #53274

    1717 angel number píše:
    Tak ono dva lidi neujdou plne presne delku stejne trati

    Nekde se otocis, nekdo projde zatacku vnitrkem, druhy vnejskem…

    Treba pri tlaceni kocarku sport naramky nenacitaj kroky vubec…

    Je fakt, že při tlačení kočárku se kroky vůbec nepočítají. Za to když jedu na skútru, přibude mi 100 kroků 😀 Na sport, nebo alespoň chůzi a běh, bych se více spoléhal na Garmin.

    rozdílná vzdálenost #53291

    jsem si samozřejmně vědom, že nikdy nebudeme mít stejné kroky, stejnou vzdálenost, původní příspěvek byl spíš jen postesk jak Apple má velký, ale doopravdy velký rozdíl oproti reálu. 2x tachometr na kole vs garmin F7 a všechny tři jsou v malé toleranci. Po 10km do 200m, zatímco Apple už je klidně o 1200m vedle. Jak jsem apple fanda tak jejich hodinky bych si nikdy nekoupil. Nemluvě o tragické výdrži na baterku.

    rozdílná vzdálenost #53302

    Musim souhlasit. Ja mam Apple watch s7 a manzel Apple watch ultra a ma vzdy vzdalenost delsi nez ja a to chodime vedle sebe. Vzdy si oba zapiname cviceni. Ja tlacim kocarek, tak musim , jinak by mi to tak maximalne psalo, ze jedu na kole 😁.

Odpověď na: rozdílná vzdálenost

celý text

.