Zavřít reklamu
  • Notifikace #50785

    Ahoj mám dotaz, vlastním iphone 13 a hodinky apple series 6, donedávna mi chodily notifikace od aplikace Mail normálně do hodinek a teď najedou přestaly chodit a chodí jen na mobil, nevíte někdo co s tím? Mám tam teda přiřazeny dva účty v mejlu. Zkoušela jsem už i odstranit a přidat znova adresy, znova stáhnout aplikaci mail a i odpárovat a znova napárovat hodinky. Nic nepomohlo. Díky za rady.

    Notifikace #50800

    Ahoj,
    bohužel musím konstatovat podobné problémy. Účet gmail v nativ mail appce nepodporuje push notifikace, tzn využívám 15 min na vyzvedávání.

    Obvykle mi mail aspoň přišel na mobil, o hodinkách pomlčím, ty občas nezobrazují ani imessage, každopádně od posledního platného iOS aplikace mail nic neukazuje, po otevření se stáhnou maily z předchozího dne.
    Nebo mám ve 14 odpoledne noví mail a po otevření se nic neukazuje, killnu aplikaci a pak se znovu stáhne.

    Prostě nativ mail je dobrá jen pro doménu icloud.

    A btw za kolik koupíte watch 6 45 mm, nějak mě to všechnop sere.

    Notifikace #50801

    Ahoj, mě jinak všechny notifikace na hodinky chodí dokonce i gmail, mail mi chodil aspoň na mobil. Ale nakonec jsem hodinky odpárovala a přidala znovu jako nové, vše nově nastavila a notifikace už chodí tak jak mají.

    Notifikace #50803

    Mám stejné potíže už nějaký čas. Odpárování nepomohlo. Prostě po 15 min vyzvedávání nic nevyzvedne. Push a nebo na wifi vše jede.

Odpověď na: Notifikace

celý text

.