Zavřít reklamu
  • Párování – akutalizaci nelze vyhledat #46509

    Dobrý den,

    mohl by mi, prosím, někdo poradit?

    Snažím se spárovat iPhone 8 (aktualizace iOS 14.4.2) s Apple Watch (series 4).

    Přes aplikaci na iPhonu spustím párování, vyhledám hodinky dle obrazce, následně se objeví nutnost Aktualizace softwaru "Pro tyto hodinky je dostupná aktualizace, chcete-li pokračovat v nastavování, aktualizujte je", odkud je možné pouze "Aktualizovat" nebo "Přeskočit aktualizaci a ukončit nastavení".

    Dám-li aktualizovat, po krátkém oznámení "aktivace apple watch" dojde k vyhledávání aktualizace, kde po chvíli vyskočí upozornění "Aktualizace nelze vyhledat - vyhledávání aktualizace softwaru selhalo, protože nejste připojeni k internetu" ---> začít znovu X zkusit znovu. A odtud se nemůžu hnout dál.

    Hodinky jsem již bez problému používala (před více než rokem), teď bych se k nim ráda vrátila, ale bylo vyžadováno opětovné spárování - neúspěšné. Hodinky jsem odstranila jsem z iCloudu a všeho dalšího, zkusila snad stokrát snad všechno, co jsem kde našla (vypnout/zapnout Wifi, obnovit internetové připojení, Bluetooth, nabít, vybít, zkoušet s i bez napájení, aktualizovat iphone, uvolnit volné místo atd.)

    Budu vděčná za jakoukoliv radu, děkuji !!!

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #46511

    Na iPhonu přejdi v aplikaci Watch na: My Watch> Obecné> Použití> Aktualizace softwaru - odstraň jakýkoli aktualizační soubor, pokud je zobrazen. Následně ukonči aplikaci Watch, restartuj obě zařízení, odpáruj a následně zase spáruj obě zařízení (viz: https://support.apple.com/en-gb/HT204568)

    Dej vědět, zda-li něco z toho pomohlo.

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #46517

    Děkuji moc za tip.

    Bohužel, když otevřu aplikaci Watch, momentálně umožňuje pouze Spustit párování, zobrazit Galerii ciferníků nebo Objevování. (úplně jako bych měla nové hodinky a aplikaci otevřela poprvé).
    Když zkusím jít přes Nastavení telefonu, aplikace Watch tu není v seznamu a nelze vyhledat. Zkusila jsem ji i smazat a stáhnout znovu a bez výsledku.

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #46519

    Pokusil bych se i o hard reset Apple Watch - stiskni a podrž boční tlačítko hodinek tak dlouho, dokud se nezobrazí jezdec "Vypnout". Dlouze tiskni " Vypnout" dokud se neobjeví možnost smazat data a nastavení. Poté potvrď smazání dat a všech nastavení. Watch by se měly dostat do stádia plné obnovy.

    Po obnovení systému nastav jazyk a region a poté spáruj s iPhone, jako obvykle.

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #47409

    Bohužel mám ten samý problém, nepomůže ani hard restart, Terezo podařilo se ti spárovat?

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #47410

    Tak je potřeba hard restart ale na telefonu, spustí se na něm automatická diagnostika a pak stažení aktualizace už funguje 🙂

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #47795

    Tomáš píše:
    Tak je potřeba hard restart ale na telefonu, spustí se na něm automatická diagnostika a pak stažení aktualizace už funguje 🙂

    Mám stejný problém. Chápu správně, že musím restartovat telefon do továrního nastavení, abych mohl hodinky opět spárovat? Jiné řešení opravdu není? Poměrně fail..

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #49624

    Dobrý večer,
    Mám stejný problém 🥲
    Nedaří se mi spárovat Apple Watch 6 s iPhone XS 😥 Zkoušela jsem vynucený restart obou zařízení, reset hodinek a vše další na co jsem přišla a stále nic… Ruční spárování mi též nefunguje, vždy to vyžaduje aktualizaci softwaru, kterou samozřejmě mám.
    Podařilo se někomu tento problém vyřešit? Do továrního nastavení se mi úplně nechce.
    Děkuji.

    Párování – akutalizaci nelze vyhledat #50579

    Mě pomohla změna oblasti,na Spojené Království. (Nastavení => Obecné => Jazyk a oblast)

Odpověď na: Párování – akutalizaci nelze vyhledat

celý text

.