Zavřít reklamu
  • Jaké Apple Watch pro jako 1 nákup ? #43653

    Ahoj,

    plánuji nákup Apple Watch, může mi někdo poradit do kterých jít ? V současnosti nemám žádné a určitě chci AW i kvuli kompatibilitě s iPhonem a Macem. Jen nevím, jestli se vyplatí investovat 6, nebo se vyplatí koupit spíš 5, případně SE ? a jaký je rozdíl mezi klasickou verzí a Nike verzí ? Sportuju a cvičím, tažke docela přemýšlím nad Nike edicí.

    Předem díky za konstruktivní debatu.

    Jaké Apple Watch pro jako 1 nákup ? #43655

    Začnu od konce. Nike má jiný řemínek a pár ciferníků, jinak je to úplně stejné. No a konkérntí model záleží spíše na finančních možnostech. Ani s jedním uváděným modelem neuděláte chybu. Spíše řešte velikost. Ono se sice zdá, že těch pár mm úhlopčíčky nic není, ale celková zobrazovací plocha je o dost jiná.

    Jaké Apple Watch pro jako 1 nákup ? #43659

    jak píše Marek..záleží na finnčních možnostech, ale pokud koupíš 6ky budeš z nich jako z prvních AW nadšený ty funkce a všechno...prostě super, pokud chcete trochu ušetřit tak berte 5. (pokud nepotřebujete Měření hladiny kyslíku v krvi a o rok delší podpru). Pokud vám budou stačit SE tak ty zase získáte s dobrou cenou, ale bez některých funkcí. A k té Nike edici- osobně mám AW5 Nike a jsou super, řemínek pohodlný, líp větrá a z Nike ciferníků se dá taky v pohodě vybrat. (Dopručil bych koupit Nike a k tomu ještě jeden řemínek, jeden na sport a druhý na normální používání.

Odpověď na: Jaké Apple Watch pro jako 1 nákup ?

celý text

.