Zavřít reklamu
  • Rýha v tělě Apple Watch #42815

    Dobrý den,

    před třemi týdny jsem pořizovala úplně nové Apple Watch series 5 – hliník. Nosím je neustále, jen si nimi nespím. Mám je při práci (u počítače) a odpoledne při sportu. Snažím se na ně dávat pozor a každou chvíli je kontroluji, beztak se stalo přesně to, čeho jsem se obávala – ne odřnina, ale opravdu rýha v těle hodinek.

    Ráda bych vyzdvihla, že vzhledem k tomu, co hodinky stály, se k nim chovám opravdu šetrně a nenapadá mě jediná situace během dne, kdy by se něco takového mohlo stát. Rýha je sice malá, ale znatelná, hlubší a v místě těsně u displeje. Vypadá jako by do hodinek někdo rýpnul jehlou a kousek – řeknu to blbě – „vydloubl". Zkrátka a dobře, NEVĚŘÍM, že by něco takového mohlo vzniknout mou vinnou – ne po třech týdnech, kdy je ještě střežím jako oko v hlavě, a opravdu ne něco takového, co připomíná rýhu ostrým předmětem.

    Chci se zeptat – máte někdo podobnou zkušenost, popř. existuje nějaká naděje, jak se dá něco takového řešit? Je možné, že se jedná o chybu na straně výrobce? Dá se toto vyreklamovat? Celkem mě to štve, obzvlášť, pokud to srovnám s lidmi okolí, kteří si hodinkama zachází jako s kusem hadru a ani po roce nic.

    Zkoušela jsem kontaktovat přímo Apple, ale to čekání je úmorné.

    Děkuji.

    Rýha v tělě Apple Watch #42816

    Jsem si jistý, že rýhu způsobenou užíváním nevyreklamujete i kdybyste se na hlavu stavěla. Doporučuji koupit kryt na hodinky. Sám používám jeden plastový kryt na AW3 který se nacvakne přes displej. Rýha v těle je jedna věc, příště s nimi můžete cinknout na displej a bude to horší.

    Rýha v tělě Apple Watch #42818

    no ryhu spravis na hocijakych hodinkach, ja mam rolexky a tiez tam mam ryhy, proste je to material ktory nestuale nosis a je neustale opotrebuvany

    Rýha v tělě Apple Watch #42820

    Pokud jsis toho všimla po třech týdnech používání a ne hned, tak je jisté, že jsis to udělala sama. O cokoli. Knoflík u bundy, u kabelky, mohla jsi mít ruku opřenou o stůl, je toho hodně čeho si v danou chvilku ani nevšimneš.

    Rýha v tělě Apple Watch #42821

    Nuž co sa týka nositelnej elektroniky hlavne hodiniek bud si treba dat obal alebo sa na to proste vykasli, tiez volakedy som to kontroloval sledoval ci som neposkodil ked som poskodil som to hned predal ale vykasli sa na to 🙂 hodinky maju tebe sluzit nie ty im oskres ich este vela krat casto sa ti stane ze s nimi buchnes o nieco ani nevies ako. Nabuduce si ked tak pripoisti proti poskodeniu. S tou oderkou uz nic nespravis ani to nevyreklamujes

    Rýha v tělě Apple Watch #42824

    Bud v klidu, zij a neres h...a. Jak uz bylo receno, hodinky slouzi tobe a ne ty jim. Ja si koupil nove AW 1 a ten den na ne spadl pritelkyni mixer a praskl ruzek skla. Mam je do ted a slouzi presne tak jak maji. Uzivej zivota a neres ryhy... jinak reklamaci ani nezkousej, na toto se v zadnem pripade nevztahuje

Odpověď na: Rýha v tělě Apple Watch

celý text

.