Zavřít reklamu
  • Jaké Apple Watch? #43877

    Ahoj/ Dobrý den,
    je mi 14 a chci si koupit Apple watch, ale vubec nevim jake. Libily by se mi AW6, ale ty jsou drahy. jestli mi prosim poradite jestli jsou porad dobry AW3? Nebo je si lepsi priplatit a koupit AW SE.

    diky za rady

    Jaké Apple Watch? #43879

    Také jsem uvažoval o SE, ale nakonec jsem si koupil 6. Mám je od pátku a musím říci, že to tedy žádný zázrak techniky není :-)) Ale použitelné jsou - pro mě asi nejvíce přijmutí hovoru na hodinkách, lze psát zprávy - diktování funguje překvapivě dokonale a také jsou dobré jako budík.:-)) Nebot mě na ruce budí vibrací, což je příjemnější buzení, nežli zvuk mobilu. :-)) Vše ostatní nevyužiji, ale někdo jiný jistě ano. Jsem však rád, že jsem si nakonec koupil ty 6. Stále zapnutý displej vypadá celkem hezky, bez zapnutého displeje bych je vrátil zpět, nebot když mají zhasnutý displej vypadají na oko otřesně. Ten design je již docela vyčpělý, pro mě ano. Tot můj názor, ale zcela jistě mě zde někdo odpoví, že jsem k..o..k..o..t a de..b..i..l, protože to nevychavuji až do nebes :-))

    Jaké Apple Watch? #43881

    mattes píše:
    Mám je od pátku a musím říci, že to tedy žádný zázrak techniky není :-))

    Asi zalezi na tom, co od nich ocekavas. Myslim, ze na hodinky toho nabizej sakra dost.

    Nicmene k tematu, do 3 bych urcite nesel. Pokud nepotrebujes/nechces merit kyslik v krvi a nevadi ti, ze nebudou mit "stale zapnuty displej" tak bych sel do SE.
    Jinak si je muzes srovnat zde: https://www.apple.com/cz/watch/compare/

Odpověď na: Jaké Apple Watch?

celý text

.