Zavřít reklamu
  • Jaké smartwatch místo Apple Watch? #40373

    Ahoj, měl jsem AW3, chtěl bych vyzkoušet i jiného výrobce, měli byste tip a praktické zkušenosti - doporučení, co vyzkoušet - koupit? Garmin, Fitbit (Xiaomi nechci)?

    Jaké smartwatch místo Apple Watch? #40375

    Ahoj, mne napríklad stále stačia aw3 ale keď chceš niečo iné tak podľa toho na čo ich chceš používať, ak vyslovene outdoor tak by som išiel do Garmin Fénix, ak len na normálne používanie tak aj Samsungy môžu byť zaujímavé alebo Huawei GT alebo aké majú označenie, s tými fungujú všetky funkcie iPhonu, Samsung nwm ako je na tom ich appka ale dáta by mali všetky odosielať do app zdravie. Osobne by som okrem AW išiel ale do spomínamých Fénixov od Garminu.

    Jaké smartwatch místo Apple Watch? #40377

    Díky za odpověď! outdoor skoro vůbec nejsem žádný sportovec spíše jen měření tepu a notifikace

    Jaké smartwatch místo Apple Watch? #40378

    Tak by som ostal asi radšej pri AW, máš istotu že všetko bude fungovať, ak si mal 3 tak by som si kúpil rovno 5. Nové ciferníky, meranie EKG, väčší displej a always on atď.
    Nehovorím že ostatné nie sú zlé ale budeš musieť sťahovať k nim app a appka zdravie pôjde aj s inými ale aktivita to už neviem, treba zistiť.
    Garminy sú super ale fakt na outdoor ale zas sa nemusíš báť aby sa im nič nestalo, samsungy sa mi tiež dosť páčia ale ostal by som u AW, akurát rozmýšľam nas upgradom mojich 3, všetko funguje za dva roky čo ich mám a ešte s nimi si aj odomykám MacBook 🙂
    Pozrel som app Samsungu a Garminu a majú dobré hodnotenie a aj komentáre sú povzbudivé.
    Asi len pozrieť recenzie a čo sa ti bude dizajnovo páčiť, škoda že AW nie sú aj ako kruh, veľa zdaru nech dobre vyberieš a budeš spoko! 🙂

Odpověď na: Jaké smartwatch místo Apple Watch?

celý text

.