Zavřít reklamu
  • Dotazy apple watch #12367

No on je Apple poslední dobou takový velký zklamání 😀
    Až iPhone zase zdechne(a to asi bude za krátko 🙂 ) kupuju asi něco jako pixel, nebo note

Dotazy apple watch #12368

Mates_ píše:
    Ahoj,
    Tato funkce funguje pouze u běhu, teda alespoň si to myslím.
    Watch->cvičení->pozastavení běhu

Při tomto nastavení automatické pozastavení funguje i u chůze venku (mám odzkoušeno téměř denně), takže lze předpokládat, že by to mohlo fungovat i při přerušení jízdy na kole ... po několika minutách vyskočí informace, jestli jste ukončili činnost a nabídne možnost zastavit nebo pokračovat 😉

Dotazy apple watch #12369

RoSch píše:

Mates_ píše:
    Ahoj,

Při tomto nastavení automatické pozastavení funguje i u chůze venku (mám odzkoušeno téměř denně), takže lze předpokládat, že by to mohlo fungovat i při přerušení jízdy na kole ... po několika minutách vyskočí informace, jestli jste ukončili činnost a nabídne možnost zastavit nebo pokračovat 😉

Používám denně na chůzi i kolo, zapnuté to mám a ještě ani jednou mne to nezastavilo. Takže to na chůzi a kolo nefunguje. Měl jsem chvilku Samsung S10+ a galaxy watch a tam to fungovalo přesně. Během tří vteřin se to zastavilo a zavibrovalo pro upozornění. Po opětovné chůzi nebo jízdě na kole se to opět do tři vteřin aktivovalo.

Dotazy apple watch #12372

Těch 5min bylo přehnaných. V tom konkrétním případě, co jsem zkoušel dnes před polednem to bylo kolem 1min.
    Ale souhlasím, že kdo chce pořádné hodinky na sport, tak si klidně připlatí 8 litrů a sáhne např. po Garmin Fenix 5 Plus 😉

Dotazy apple watch #12373

RoSch píše:

Mates_ píše:
    Ahoj,

Ano, to vyskočí tuším při každém cvičení po nějaké době (1-15min)
    Ale já jsem zmiňoval funkci automatického pozastavení a znovuspuštění měření času a vzdálenosti při běhu.
    To funguje jen na běh a taky během pár vteřin a vůbec na hodinky nemusíte sáhnout, jen mírně zavibrují

Odpověď na: Dotazy apple watch

celý text

.