Zavřít reklamu
  • Apple Watch 3 aktivita #10733

Zkusil jsem venku když jsem seděl na lavičce zapnout ve cvičení chůzi venku. Po dobu pěti minut co jsem sedel mi to normálně běželo jako kdybych šel a naměřilo sedmset metrů a spousty spálených kalorií. To je tedy přednost. Tleskám Apple jak má vše skvěle vyladěné. Před Apple Watch 3 jsem měl Xiaomi za dva tisíce a ty byli daleko přesnější a spolehlivější.

Apple Watch 3 aktivita #10734

Dnes mi naskočila aktualizace 5.0.1, tak jsem hned ráno zkusila aktualizovat ( horší už to stejně být nemohlo)🤔🤔 a zdá se mi, že je to načítání Aktivity už v pohodě .... zkuste 😉😉

Apple Watch 3 aktivita #10735

jojo..vím už to opravili..ted budu muset začít zase na makat abych uzavřela kroužek cvičení.. 😆 😆

Apple Watch 3 aktivita #10736

Noooo tak bohužel já jsem zase zpátky kde jsem byla a zase naštvaná 🤯🤯🤯. Nevím proč , ale ani po té nové aktualizaci mi to nepočítá jízdu na kole a netuším teda proč .... včera hodinu, nevzalo to ani minutu a dnes 30 minut a taky mi to v kroužku cvičení nenačetlo vůbec nic 😡😡,ale přitom v telefonu je ta jízda komplet zaznamenaná ...
    Nenapadá vás prosím někoho co s tím ????? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Apple Watch 3 aktivita #10737

Lojzofka píše:
    Noooo tak bohužel já jsem zase zpátky kde jsem byla a zase naštvaná 🤯🤯🤯. Nevím proč , ale ani po té nové aktualizaci mi to nepočítá jízdu na kole a netuším teda proč .... včera hodinu, nevzalo to ani minutu a dnes 30 minut a taky mi to v kroužku cvičení nenačetlo vůbec nic 😡😡,ale přitom v telefonu je ta jízda komplet zaznamenaná ...
    Nenapadá vás prosím někoho co s tím ????? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mne se tam jízda na kole ani běh nikdy nezapočital. Vždy jen když dělám rukou rychlejší pohyb než je běžná chůze. Ostatně tak to Apple popisuje i v návodu. Stačí hodinku sekat kosou trávu na chalupě a je splněno 😜

Odpověď na: Apple Watch 3 aktivita

celý text

.