Dobrý den,moc prosím o radu, mám Apple Watch 3 a aktualizovala jsem si je watch OS 5.0 a od té doby mi špatně počítají Aktivitu.Místo aby běžnou chůzi načítaly do pohybu,načítá se to do cvičení ...např dnes jsem udělala cca 20 kroků do auta a 20 do kanceláře a už nám " odcvičeno " 20%, ale v pohybu jsou napočítána jen 3 %. Před aktualizací jsem s tím neměla problém...zkoušela jsem hodinky i telefon vypnout,kalibrovat kroky a je to pořád stejné. Poradí mi prosím někdo z Vás co s tím??Moc děkuji.
-
ahoj,
taky mi přijde, že po aktualizaci na watchos 5 je meření nějaký divny. Kolečko cvičení mám uzavřené už brzo ráno. Dřív to takhle nebylo. A přitom nedělám nic fyzicky náročnýho. Normální rutina..
Restart iphonu ani apple watch nepomohly. Máte nekdo taky nejakou zkušenost a všimli jste si toho?
třeba to opraví v dalším updatu...Jsem na tom stejně. Dnes při snídani mi to započítalo 3 minuty cvičení. Taky zlobí upozornění na sms i hovory. Automatické Měření srdečního tepu také někdy funguje a někdy několik hodin nefunguje. I v iPhone X v iOS 12 pozoruji divné chování.
No já mám po ránu už třeba 11 minut ze cvičení hotovo.. a to je jenom snídane a cesta autem do prace..Zas budou dobrý rekordy v odměnách 🙂
S sms nic nepozoruju ale nechodi upozrnen o emailu na hodinky..
Testujou to pul roku a pak vypusti takovou verzi plnou chyb.Co jsem zatím vypozorovala,tak mám problém fakt jen s tou Aktivitou, dnes za celodopolední ťukání do počítače mám odcvičeno už 11 minut 😮 😮 😮
Zkoušela jsem i "Resetovat kalibrační data " a zkalibrovat kroky a stejně rozdíl nevidím..... 😳 😳