Včera som bol osobne pozrieť nové produkty od Applu. Samozrejme som si pozrel aj AW4 a prišli mi škaredé, nepáči sa mi ten zaoblený tvar a prišli mi moc veľké :/
-
propyk píše:
Včera som bol osobne pozrieť nové produkty od Applu. Samozrejme som si pozrel aj AW4 a prišli mi škaredé, nepáči sa mi ten zaoblený tvar a prišli mi moc veľké :/To je věc vkusu.
Tak jako rozdíl ve vzhledu nehledejte . Na první pohled jsou úplně stejné . Dnes jsem se chtel kamarádovi pochlubit novými S4 a trosku jsem se styděl páč není čím se chlubit. Neměl jsem S3 takze nemůžu porovnávat výkon , ale vzhled je stejný ! A ten milimetr úhlopříčky na každou stranu za ty tisíce navíc nestojí . Otázka je výkon .
Ten se zda být přeci jen lepší. Zvuk je super , volání A1 . Ale stejně se s nima trápim. Nejde mi do nich treba stáhnout hudba. Je fakt ze mam par oblíbených skladeb ztazených z YouTube a každá ma cca 1,5h ale nechce se mi to tam nahrát ni boha . Takze hraju skrz AirPlay z telefonu do kina atd a je to super . Takové dálkové ovládání ma ruce :0). Jo a nejde mi predcitani sms , nebo jsem Lama ..Ales- Bohužel nesouhlasím ( A ten milimetr úhlopříčky na každou stranu za ty tisíce navíc nestojí). Dejte si k porovnání vedle sebe AW3 a AW4 a uvidíte rozdíl v úhlopříčce a v zobrazení. Měl jsem AW3 a přešel na na AW4 a velká spokojenost , hlavní důvod k upgrade bylo větší zobrazení, reproduktor,mikrofon a rychlost.
Ohledně stažení hudby do AW4 - vytvořit playlist v IP ,pojmenovat ho třeba "Apple Watch" nahrát do playlistu hudbu, otevřít v IP app Watch ,otevřít hudbu, připojit AW k nabíječce a synchronizovat , hudba se stáhne do AW.
Souhlasím s Armiesem, rozdíl je opravu velký! Mám AW2 a teď od úterka čtyřky Nike plus a je to bomba! Taky jsem zvažoval AW3 kvůli ceně a jsem moc rád, že jsem to neudělal. Oceňuji rychlost, větší displej do krajů i třeba reflexní řemínek. Jinak výdrž je stejná jako AW3, dva dny běžného provozu. Odpověď na otázku výše: Nike + mají pouze navíc ty ošklivé ciferníky a appku Nike (neběhám), já je volil kvůli reflexnímu tahu. Jinak jsou totožné.