Zavřít reklamu
  • Padání Kontaktů na Apple Watch #10515

Muftinko píše:

petriPhone píše:

Muftinko píše:
    Zaujímavé ja mám Watch 3 už 9 mesiacov a iba raz sa mi stalo že sa kusli

A co vše během dne na nich používáš?

skoro vsetko..mam na ne napojene beats x cize telefonovanie, sms, hudba, samozrejme ze monitoring aktivity, sem tam sygic ide cez hodinky, appka na monitoring spanku autosleep, 1 password a authy co je kod pre druhy faktor prihlasenia cize celkom dost toho kazdy den bezi

Je zajímavé, že mne se zaseknou vždy jen originální aplikace a ne ty doinstalované. Většinou zprávy, kalendář,kontakty. Zřejmě bude na vině synchronizace s iPhone.

Padání Kontaktů na Apple Watch #10516

no u mna je to o to zaujimavejsie ze ani nepouzivam pre kontakty a celandar icloud ucet ale mam vlastny CalDAV a CardDAV server a ziadny problem

Padání Kontaktů na Apple Watch #10517

Často se mi i stává, ze při příchozí sms nebo e-mailu watch nezavibrují. Takže musím stejně každou chvilku kontrolovat iPhone. Zatím jsou pro mne trochu nespolehlivý pomocník. Spíš je vnímám jako hračku na ruce. Příště už půjdu do Garmin. To je jiná třída.

Padání Kontaktů na Apple Watch #10518

petriPhone píše:
    Často se mi i stává, ze při příchozí sms nebo e-mailu watch nezavibrují. Takže musím stejně každou chvilku kontrolovat iPhone. Zatím jsou pro mne trochu nespolehlivý pomocník. Spíš je vnímám jako hračku na ruce. Příště už půjdu do Garmin. To je jiná třída.

Jak vás tak pozoruju, tak vy s Applem máte problém vždy a všude 😀

Padání Kontaktů na Apple Watch #10519

adbernau píše:

petriPhone píše:

Jak vás tak pozoruju, tak vy s Applem máte problém vždy a všude 😀

No, když je to něco co nefunguje spolehlivě, tak s tím problémy jsou. Jenom člověk který si myslí, že když má apple tak je největší borec si to nechce připustit. Takový případ jste vy. Apple už dávno nepatří mezi nejspolehlivější značku.

Odpověď na: Padání Kontaktů na Apple Watch

celý text

.