Zavřít reklamu
  • Platba Apple TV+ #40346

    Dobrý den, pochopil jsem správně, že i když si platím za Apple tv+ měsíční předplatné, tak musím za drtivou většinu obsahu platit?
    Mám jen chybu v nastavení, nebo to Apple opravdu myslí vážně?
    Díky.

    Platba Apple TV+ #40352

    Když si platíte Apple TV+, máte přístup k obsahu vytvořenému pro Apple TV+ bez dalších poplatků (tento obsah vytváří sám Apple).
    Vy zřejmě máte na mysli obsah v iTunes Storu, který není od Applu, takže tento obsah není v Apple TV+.
    Snad jsem to napsal pochopitelně 🙂

    Platba Apple TV+ #40355

    Dobrý den,
    právě, že mám přístup k Apple TV + ale drtivá většina filmů se dále platí. Resp. když ho "rozkliknu" tak dostanu nabídku např. zápůjčka 59,- stažení 229,-
    Mám HBO GO a Netflix a po zaplacení poplatku je veškerý obsah již zdarma.

    Platba Apple TV+ #40360

    Dobrý večer, Vy si zřejmě pletete Apple TV+ a iTunes Store, to jsou dvě odlišné věci.

    Apple TV+: Tam naleznete pouze obsah, který vytváří přímo Apple. Tyto seriály a filmy jsou dostupné pouze za předplatné Apple TV+. Seznam tohoto obsahu naleznete na https://tv.apple.com/cz nebo na https://www.apple.com/cz/apple-tv-plus/

    iTunes Store: Tam jsou naopak všechny filmy od ostatních společností, přístup k těmto filmům nelze mít za jakékoliv předplatné, pouze si je můžete zakoupit natrvalo za plnou cenu nebo půjčit za sníženou cenu. Takže tento obsah můžete prohlížet i bezpředplatného Apple TV+.

    Platba Apple TV+ #40370

    Dobrý den, jak jsem psal víše, nepletu si rozdíl mezi Apple TV+ a Itunes store! Již jsem volal na podporu a opravdu je to tak, jak jsem psal. I když si platím Apple TV + tak nemám veškerý obsah zdarma. Zdarma je tam jen pár seriálů a filmů. Bohužel to má Apple snad prozatím takto nevychytané! Zrušil jsem předplatné.
    Děkuji za názory.

Odpověď na: Platba Apple TV+

celý text

.