Ahoj, můj telefon iphone 5s si občas dělá co chce. Když píšu zprávu tak píše nesmysly (např. jjsualsjkblwje) nebo si sází smajlíky, v menu se samy otevírají aplikace, sám telefonuje, ale nejčastěji se sekne a po odemčení zase chvíli funguje dobře. Předcházela tomu hláška v prohlížeči "Vaše zařízení je zavirováno..." (nepřesně formulováno...). Telefon jsem celý smazal, nastavil jako nové zařízení ale stále to dělá. Ze zkušeností bych si myslel, že se jedná o virus... Neměl někdo prosím podobný problém? Co může být řešením?
-
Nemáte náhodu jailbreak? Pokud by se zbláznil čip, tak se iPhone asi vůbec nefungoval, zasekával by se a na obrazovce by se objevila hláška "kernel panic".
Nebyl náhodou měněný display? Stavalo se mi to na iPad mini při výměně za nekvalitní display. Tak si začal dělat co se mu chtělo jako by ho někdo ovládal 😀
Vypadá to na poškození digitizéru. Virus by tam podlě mě nebyl pokud máte novější iOS (9.3-10.2).
Poškození digitizéru se stává převážně když Vám mobil spadne, nebo se do něho dostane kapalina nebo se špatně nainstaloval.
Doporučuji k servisu a tam Vám určitě řeknou jaká to bude příčina.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.