Zavřít reklamu
  • iPhone SE nebo iPhone 7? #803

Zdravím, už pár měsíců zvažuji, zda přejít z iP 6 (16 GB) na iP SE, kvůli praktičnosti (mám malé kapsy ), ale po vydáni iP 7 nějak nevím, zda by nebylo vhodnější přejít na tenhle… díky za jakýkoli názor

iPhone SE nebo iPhone 7? #6515

Měl jsem iphon 5,pak iphon 5s, potom jsem si pořídil iphon SE,že už u něj zůstanu. Už kvůli velikosti. Dcera má iphon 6 tak jsem měl porovnání. Jenže se mi dostal do ruky iphon 7 a ejhle iphon se lezí v šuplíku. Sedmička vyhrála i když je větší.

iPhone SE nebo iPhone 7? #6516

Volim se vykon cena velikost 🙄

iPhone SE nebo iPhone 7? #6517

Mám iPhone 5 už čtyři roky, kdyby mi umřel určitě přejdu na SE, mám k němu normální i vodotěsný obal, sluchátka v autě, doma, v bytě, v batohu co nosím do školy... rád bych alespoň 64gb, takže je 7 dražší o 10 000 a má navíc jen pár drobností 🙂 taťka měl 6 a teď 6s tak srovnání mám.

iPhone SE nebo iPhone 7? #6518

Díky za rady 🙂 iP používám převážně jen jako telefon k volání a psaní + foťák a asi 3 aplikace, které nejsou nabízeny pro iPad... jinak prohlížení a čtení čehokoli na iP jen minimálně, většinou mám při ruce iPad Air, takže čtu na něm... ohledně toho pomalého Touch ID, tohle mě strašně rozčiluje u iPadu, že prst nestačí jen přiložit jako na telefonu, ale Home Buttom se musí zmáčknout a často to navíc po zmáčknutí chce po mě ještě heslo 🙄 ... s těmi sluchátky to je dobrý postřeh, že by mi po přechodu na iP 7 dvoje byly na nic :-/ je škoda, že iP SE neudělali už taky vodotěsným, když vyšel ve stejný rok jako iP7, jen o pár měsíců dříve. Tohle by zcela vyřešilo moje rozhodnutí pro iP SE 😀

Odpověď na: iPhone SE nebo iPhone 7?

celý text

.