Zdravím, dvouletá dcera si dnes dopoledne hrála s mým iphonem a zablokovala mi telefon. Pravděpodobně ho zamkla, když ho chtěla otevřít a touchpad nerozpoznal otisk prstu, telefon zažádal o kód, který několikrát zadala špatně. Poté mi telefon napsal, že ho lze použít za hodinu. Po uplynutí doby jsem zadala správný kód, ten však telefon neodemknul a nastavila se nová hodinová lhůta. To se opakovalo 3x, a nyní mi telefon napsal : iPhone nelze použít.
Nechápu to, jsem si jistá, že jsem zadala SPRÁVNÝ kód.
Bohužel nemám zálohu na cloudu a v telefonu několik tisíc fotek a videí i s nedávno zesnulou osobou blízkou. Nedokážu se smířit s tím, že o data přijdu resetováním telefonu do továrního nastavení.
POŘADÍ NĚKDO PROSÍM CO DĚLAT NEBO NA KOHO SE OBRÁTIT?
🙁 předem děkuji za všechny tipy ..
-
Ano, kontaktovat podporu Apple.
Obecně vša stále platí, že uživatelé se dělí jen na ty, kteří již o data přišli, a proto už mají zálohy, a pak ty, kteří o data teprve přijdou (nebo o ně přišli ve velmi nedávné minulosti). 🙂
Ahoj, prosím o pomoc!! Mám uplně stejnou situaci. Vytáhla jsem telefon po x letech, šla jsem na jistotu pro fotky a videa, v telefonu jsem měla tatu, který už není mezi námi. No, jenže telefon mi nezablokovala dvouletá dcera, ale já sama. Byla jsem si stoprocentně jistá, že zadávám správné heslo. Proto jsem v tom neustále pokračovala. Absolutně by mě nenapadlo, že o telefon, respektive jeho obsah nadobro příjdu. No, bohužel, dneska mě v iWantu přesvědčili o pravém opaku. Nechce se mi tomu věřit.Mám k němu ještě i účtenku, můj icloud si telefon ještě pamatuje. No ovšem,zálohu jsem si tenkrát blbka mladá neudělala.Dneska už tak blbá nejsem 🙁 Prosím, jde to zachranit?? Moc děkuju!!!
Opravdu je to tak, pokud nemáte zálohu na ICloudu, tak je vše ztraceno. ☹️
IPhone jde sice přes počítač uvést do režimu zotavení, ale tím se z něj odstraní uložená data.Toto je teď zbytečné psát, ale všude se ( nejen tady) píše,
"Zálohujte"Ono totiž pravou cenu věci zjistíte, až když o ní přijdete.