Zavřít reklamu
  • Problém se synchronizací MACu v práci #49595

Zdravím Vás,

mám iPhone, MB Pro a v práci MACa. Mám problém se synchonizací na MACu v práci. Všechny zařízení mám přihlášené pod jedním účtem na icloudu. Na iPhonu a MB (doma) se mi všechno synchronizuje okamžitě, ale na Macu v práci, když se podívám třeba na zprávy, tak tam nemám aktuální stav tzn. jsou tam jako poslední zprávy staré třeba několik dní. Nové aktuální nevidím. To samé se týká i poznámek nebo upomínek. Když upomínku odkliknu v iPhonu, tak na MACu mi to pořád vysí jako nevyřízené. V čem může být problém?

Problém se synchronizací MACu v práci #49602

Máte nastavené přeposílání zpráv na ten Mac?
    Máte zapnutou synchronizaci u aplikací přes správný účet?

Problém se synchronizací MACu v práci #49603

Jak pise Adam, je potreba na MACu v praci zkontrolovat nastaveni zprav, jestli je tam uvedene cislo (zalozka iMessage v Preference).

Je to sice hloupost, ale neda mi to se nezeptat hned na zacatku. Verze MacOS je na MACu a MBP stejna?

Problém se synchronizací MACu v práci #49613

Ano, na obou zařízení mám nejnovější MacOS 12.1.
    Zprávy jsem kontroloval a nastavoval dříve, je to nastavené na synchronizaci, ale stejně se to chová stejně. Nemůže být problém s tím, že jsou u nás ve firmě nastavený nějaké síťové pravidla, která by toto nějak omezovala?
    Zajimavé je, že když jsem dnes kliknul na tlačítko synchronizovat, tak se stahly zprávy ze včerejška, ale dnešní tam nejsou ...

Problém se synchronizací MACu v práci #49614

Ne, sitove pravidla by na to nemela mit vubec vliv.
    Ted me jeste napadla jedna vec. Neprehazovali se na iP SIMky, nebo neni aktivni druha eSIM?

Pokud se totiz prehazuji SIMky, tak na zarizeni prijde info o zmene a potvrzeni noveho cisla. Kdyz se neodklikne a vrati se puvodni SIMka, tak to obcas hapruje a pomuze vypnuti a zapnuti Zprav spolecne s manualnim syncem a pak uz to jede jak z praku.

Odpověď na: Problém se synchronizací MACu v práci

celý text

.