Dobrý den chtel bych poprosit o radu koupil jsem iPhone 8 plus byl řádně odhlasen přihlásit se šlo normalne stahovat z Apple Store také pak jsem si řekl ze udělám tovární nastavení jenže tahle nabídka tam vůbec není pouze vypnout pak jsem si všiml ze chybí i nabídka aktualizace po připojení k ITunes mi hned vyskocilo ze je k dispozici nová aktualizace i nabídka obnovy jenže mam obavy ze když dam aktualizovat tak se zablokuje pan mi posílal na e-mailem vyfocenou fakturu o koupi z nějakého obchodu IMEI podle faktury sedi tudíž se chci zeptat jestli je možná aktualizace bez toho aniž bych ho zablokoval a proč nemam v nabídce přímo v telefonu možnost obnovy a aktualizace moc dekuji za každou radu
-
Základem je vždy při koupi udělat úplnou obnovu = restore, nejlépe přes DFU.
Dekuji za odpověď a když to udělám teď jaka je pravděpodobnost že na mě vyskočí třeba nějaký úplně jiný iCloud i když jsem teď přihlášen dekuji
No krabičku nemam bohužel jen mi pan poslal fakturu z nějakého obchodu tak nevím jestli bych uspěl při zablokováni mam ještě dotaz co znamená když mi jeden program 3u vypsal informace a uvádí ze Najít telefon je zaple i když není a ze aktivace je FACTORY ACTIVATION