Dobrý den,
mám dotaz, jak udělám, abych mohl otevřít 32 bit aplikace, když je Apple u nejnovější verze zakázal?
Vím že je možnost pomocí bootcamp si stáhnout windows, ale to mi přijde jako blbost.
Potřeboval bych měnit verze Macbooku mezi nejnovejší Catalina a Mojave, která podporuje ještě 32 bit aplikace.
Neporadí by mi prosím někdo jak to mám udělat?
-
Zdravím, možnost je na externí disk (nebo si interní disk MacBooku rozdělit na dva oddíly) nainstalovat starší systém a poté pomocí restartu mezi nimi přepínat.
alebo parallels kde aj zadarmo verzia dovoli spustat stare verzie mac os
Mi takto přestaly fungovat nějaké hry, Office 2011 a Photoshop CS6. Hry nepotřebuji, u Office jsem rád za nový, ale Photoshop sem rozjížděl 2 dny pomocí googlení, youtubování a stejně to nefunguje na 100%. Ale když vezmu v úvahu že dneska je PS za 4000 na rok... Klidně do toho ještě nějaký čas investuju
Mac OS X
Pokud používáte prohlížeč Safari nebo Firefox a na počítači Mac běží starší verze OS X, například Lion nebo Mountain Lion, přepněte do 32bitového režimu:
Zavřete prohlížeč. Přejděte do aplikace Finder do složky Applications (Aplikace) a vyberte ikonu aplikace Safari nebo Firefox. V prohlížeči použijte příkaz File > Get Info (Soubor > Informace) a zaškrtněte Open in 32-bit mode (Otevřít v 32bitovém režimu). Zavřete prohlížeč a znovu ho otevřete.
Pokud potřebujete při otevírání poznámkových bloků na svém Macu další pomoc, navštivte fórum OneNote pro Mac na adrese https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/onenote_mac.