Zavřít reklamu
  • iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #3414

Ahoj! Chci si koupit svůj první iPhone a nejlépe mi vychází iPhone 8 - víc jak 15 000,- už za telefon dávat nechci. Chtěl jsem se zeptat, zdali má cenu v této době iPhone 8 kupovat - myslím tím to, zdali za chvíli nevyjde nový a osmička nepůjde s cenou rapidně dolů, či i co se týče softwaru - zdali vše bude za pár let zvládat tak jak má atd. Za druhé by mě zajímalo, jestli v této cenové relaci nekoupím lepší Android - je několik mobilů, které vycházejí cenově o dost lépe a vybavení mají podobné. U telefonu mi jde také zejména o fotoaparát. Prosím tedy o Vaše zkušené názory. Doufám, že jsem to napsal vše srozumitelně. Díky Dominik

iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #12110

mohl bych poprosit o vyjádření někoho zkušeného? 😀 děkuji

iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #12111

Čau,

iP8 je úplně v pohodě, velmi výkonný - má stejný A11 Bionic jako iPX. Podporu iOS tam určitě můžeč čekat ještě 3 - 5 let.

Z Androidu je dle mého názoru v této cenové relaci solidní Xiaomi MI9, Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9/S9+,..

Měj se

iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #12112

Dommynick píše:
    Ahoj!

Chci si koupit svůj první iPhone a nejlépe mi vychází iPhone 8 - víc jak 15 000,- už za telefon dávat nechci. Chtěl jsem se zeptat, zdali má cenu v této době iPhone 8 kupovat - myslím tím to, zdali za chvíli nevyjde nový a osmička nepůjde s cenou rapidně dolů, či i co se týče softwaru - zdali vše bude za pár let zvládat tak jak má atd.

Za druhé by mě zajímalo, jestli v této cenové relaci nekoupím lepší Android - je několik mobilů, které vycházejí cenově o dost lépe a vybavení mají podobné.

U telefonu mi jde také zejména o fotoaparát. Prosím tedy o Vaše zkušené názory. Doufám, že jsem to napsal vše srozumitelně.

Díky 🙂

Dominik

Pokud máš zájem https://www.sbazar.cz/sterba.p/detail/75959132-iphone-8-plus-64gb-space-graynovy-23mesv-zaruce

iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #12113

Androidy za danú cenu kúpiš lepšie vždy to je proste fakt ak porovnáš ľubovoľné parametre snáď okrem cpu výkonu. Takže pokiaľ na to budeš pozeráť takto nemá to zmysel.

Po predstavení padne cena asi o 50 eur a potom o cca 4 mesiace zas o 50 eur takze po nejakom case pojde cca o 100 dole s tym musis pocitat - ale masivne prepady necakaj uz teraz je celkom "nizko"

Je to posledný rozmerovo "najmenší" model. Podpora asi ďalšie 3 roky resp. o 3 ďalšie modely, takže tam je to vkľude. Čipset a hlavný foťák rovnaký ako Xko.

Sú ešte nejaké fámy, že apple vyrobí "falošné SE" čiže osmičkové telo a čipset z posledných modelov. Ale na to sa nedá spoliehať a pri 3 nových modeloch ešte jeden ďalší no neviem. Aj keď apple podľa mňa v poslednej dobe už dosť preháňa tými modelmi...

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.