Ahoj, zajímá mě, jestli jde odeslat hromadná sms všem kontaktům v telefonu? Nebo musím odklikat všech 300 kontaktů ručně? Navíc je tam jistý limit na počet adresátů, nebo už ne? Díky
-
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.
mm2004 píše:
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.Díky za radu. Skupinu jsem vytvořil, nicméně z té skupiny bych musel každého vyklikat, nejde mi odeslat zprávu prostě celé skupině. Nějaký postup prosím, zřejmě pro blbce, abych to pochopil?
Děkuji
mm2004 píše:
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.Když si v iCloud vytvořím ty skupiny, tak kde je pak najdu v iPhone? V kontaktech je nevidím. Dík.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.