Měl bych dotaz a věřím že mi někdo pomůže. Zajímalo by mě jestli AW a nebo aplikace třetí strany (popř. jiné weareables) nabízí funkci která je schopna rozeznat díky měřicí tepu že je něco špatně. Uvedu příklad spíte a dostanete infarkt epileptický záchvat atd. Kdy vám tep vystřelí popř. klesne. No a mě zajímá funkce kdy při takové situaci by hodinky nebo aplikace třeba zavolali na dané číslo nebo spustily sirenu na telefonu a nebo nějaké jiné upozornění. Doufám že jsem dokázal vysvětlil o co přesně mi jde. Moc díky za jakýkoliv nápad.
-
Bukin píše:
ano, AW tohle dovedouMohl by jste mi vysvětlit která aplikace to umí a přibližně jak to funguje? Díky moc
Bukin píše:
ano, AW tohle dovedousorry, ale divim se, že se ti chtělo kvůli takové odpovědi vůbec přihlašovat. 🙄
shortyx12 píše:
Bukin píše:
ano, AW tohle dovedousorry, ale divim se, že se ti chtělo kvůli takové odpovědi vůbec přihlašovat. 🙄
Hm, a že to zato stálo tobě, chytrolíne? A ani jsi k tématu nic nepřinesl. Že je původní tazatel líný si informace, kterých je na webu "miliarda" najít, přečíst, pochopit, to je bohužel smutný fakt. Ale to bych asi po lidech chtěl moc, ne? Navíc, otázka zněla, jestli to AW nebo aplikace třetích stran dovedou. A odpověď je, "ano, AW to dovedou". A aplikace "Zdraví" je myslím dost "na ráně", aby se alespoň pokusil si to nastavit. Takže příště, když nemáš nic konstruktivního, tak ...... 🙂