Zavřít reklamu
  • apple ID #2764

Ahoj, prosím o radu. Mladší sestra podědila starý Iphone 4s, má svoje vlastní apple ID, na kterým je přihlášená, ukazuje se to v nastavení. Jenomže v itunes nelze stáhnout aplikace nebo je aktualizovat, protože se objeví apple ID naší mamky a chce to mamky heslo, mamce se tam nejde přihlásit, píše jí to, že může být přihlášená jen na svém mobilu 7s (aspoň takto mi to mamka tvrdí). Já si s tím nevím rady, někdo kdo se v tom trošku orientuje, prosím poraďte, díky♥

apple ID #10778

Nastaveni > iTunes a App Store > jake tam vidi Apple ID ?

apple ID #10779

veronika.karaskova píše:
    Ahoj, prosím o radu. Mladší sestra podědila starý Iphone 4s, má svoje vlastní apple ID, na kterým je přihlášená, ukazuje se to v nastavení. Jenomže v itunes nelze stáhnout aplikace nebo je aktualizovat, protože se objeví apple ID naší mamky a chce to mamky heslo, mamce se tam nejde přihlásit, píše jí to, že může být přihlášená jen na svém mobilu 7s (aspoň takto mi to mamka tvrdí). Já si s tím nevím rady, někdo kdo se v tom trošku orientuje, prosím poraďte, díky♥

Muže se přihlásit na kolika mobilech chce. Dělám to tak u třech iPhonech. Vše v pohodě.

apple ID #10780

v itunes odmazat a napsat svoje apple ID

apple ID #10781

zuzu1009 píše:
    v itunes odmazat a napsat svoje apple ID

Zkontrolovat nastavení rodiny v iCloudu (není tam sestra jako dítě?). Mamka v iCloud zkontrolovat přidružení toho mobilu k jejímu účtu a případně zrušit přidružení. Když sestra zadávala svoje Apple ID byl mobil v továrním nastavení a s vypnutým "Najít iP"?

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.