Zdravím, po updatu iOS 12 na iPhone 7 mám problém s wifi. Rychlost downloadu není vyšší než 700 kb/s, upload v pořádku. Dělá mi to pouze na iPhone 7. iPad 2018 i iPhone SE funguje v pohodě na plné rychlosti. Zkusil jsem resetovat nastavení sítě, obnovit celý telefon ale pořád to dělá to samé. Má někdo stejný problém? Je nějaké řešení?
-
Ahoj, mám úplně stejný problém co popisuješ.
Zkoušel jsem:- ignorovat síť, znovu se připojit
- restartovat iP
- Obnovit nastavení sítě
- Obnovit všechna nastavení.
Ani jedno z toho nepomohlo, píšu na Apple Support tak uvidím co odepíšou..
UPD:
- Na Supportu mi řekli že mám zkusit Tovární nastavení zařízení přes iTunes a pak otestovat před nahozením záloh.
- Zatím takto řešit nebudu, zjistil jsem, že pomalou wifi připojení mám pouze na WIFI, kde jsem stahoval aktualizaci iOS12. Myslím že bude problém spíš v routeru. Zkusím nějdříve řešit ten
Ja mam trošku iný no podobný problém po aktualizácii na iOS 12 mi nejde zdieľanie internetu neviete kde je problém prosím vás ?
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.
petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.Jistě, a proto se dá iOS 12 nainstalovat i na iPhone 5s a jeho rychlost je i tam vynikající. Určitě to budou dělat takovýmto způsobem. Přemýšlej trochu...
adbernau píše:
petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.Jistě, a proto se dá iOS 12 nainstalovat i na iPhone 5s a jeho rychlost je i tam vynikající. Určitě to budou dělat takovýmto způsobem. Přemýšlej trochu...
Hodně štěstí s iOS 12 na 5s 😝
Prosím necitujte příspěvky, co jsou těsně před Vámi, zbytečně to nafukuje stránky.
Jinak silně pochybuji, že APPLE ještě zpomaluje telefony, to je hodně smělé tvrzení. Naštěstí zcela irelevantní a bez jakéhokoli seriózního důkazu.