Zavřít reklamu
  • Náchylnost AW na škrábance #2691

Zdravím, jaký máte názor na problematiku možného poškrábání hodinek s hliníkovým pouzdrem ? Jaké jsou v tomto ohledu praktičtější ? Černé, nebo stříbrné ? Díky : 💡

Náchylnost AW na škrábance #10601

Ahoj, za mě bych koupil stříbrné, protože pokud se tělo hodinek někde ťukne nebude to tolik vidět. Moje Apple Watch jsou za tři čtvrtě roku mírmě otlučené a mám na nich jeden větší škrábanech od toho jak mi spadly na beton( s hrůzou jsem je zvedal a čekal sklíčko úplně na kousky, a divil jsem se že to odnesl jen hliník).

Náchylnost AW na škrábance #10602

mám aw 3 takmer rok a bez škrabanca a nosím ich takmer každý deň, ide o to ako si kto dáva pozor.. jasne do posilky alebo na bicykelich neberiem mám síce aj púzdro ale nepotrebujem ich úplne vsade

Náchylnost AW na škrábance #10603

Ahoj, mám AW2 rok a třičtvrtě, používám je tak 23/7 ta hodina je na nabíjení. Spím s nimi denně, chodím do bazénu téměř denně, tam je občas ťuknu o dráhu nebo o jiného plavce, ale stále jsou bez újmy. Jezdím s nimi na kole, na in-line bruslích, na běžkách, lyžích, hraju s nima basketbal, volejbal i fotbal a jediné, co po těch 20 měsících je vidět, je malá rýha na displeji, viditelná jen z jednoho úhlu a malinko ťuknutý roh hodinek (tam, kde se zastrkává řemínek), ale zase, je to téměř neviditelné...

Aby zde nebylo tisíc vláken. Nemáte někdo zezadu AW takové tmavé puntíky? Vypadá to na vadu materiálu, ale je to jen “zespod” hodinek. Vypadají jako stopy po zrníčkách písku, ale zatím jsem na pláži nebyl. Nemáte někdo podobné zkušenosti? V iWantu mi řekli, že to nikdy neviděli 😀

Náchylnost AW na škrábance #10604

Ahojte, nemám sice žádné AW, ale plán uji koupit S4 (no, po právdě pořád přemýšlím i o AW3 vzhledem k tomu, že ji tak hezky slevnili) - nicméně - podle mě je hliník v tomhle ohledu docela na prd. Sám se trošku toho hliníkového pouzdra bojím. Mám Iphone X a ta leštěná ocel je podle mě super (space gray). Proto jsem uvažoval, že raději koupím z německa ocelové pouzdro ve space gray a včetně lte.

Co si o tom myslíte? Konkrétně o ocelovém pouzdře místo hliníkového, ne nákupu z DE 🙂

Odpověď na: Náchylnost AW na škrábance

celý text

.