Zavřít reklamu
  • Neustále ikonka stahování #2559

Zdravím. Jednou za čas se mi stane, že ikonka stahování nebo hledání signálu (vedle wifi) je najednou zobrazena neustále-pořád se točí. Při datech i wifi. Při vypnutí dat nebo wifi se vypne i ikonka, ale hned po zapnutí se objeví znovu. Trvá to, dokud telefon nerestartuji. Poprvé se mi to stalo asi na verzi iOS 11.2, nyní mám 11.4.1. Stalo se to už někomu? Napadá mě jen dát telefon do továrního nastavení přes iTunes a pak asi reklamace, ale nevim, jestli to na ní je.

Neustále ikonka stahování #10292

Ahoj, první co mě napadá je, že se stahuje aktualizace nějaké aplikace nebo aplikací. Zkus zkontrolovat a popřípadě vypnout automatické stahování aplikací (Nastavení - iTunes a App Store). Nebo by to taky mohla být synchronizace a zálohování například na iCloud.

Neustále ikonka stahování #10293

Ahoj, první co mě napadá je, že se stahuje aktualizace nějaké aplikace nebo aplikací. Zkus zkontrolovat a popřípadě vypnout automatické stahování aplikací (Nastavení - iTunes a App Store). Nebo by to taky mohla být synchronizace a zálohování například na iCloud.

Neustále ikonka stahování #10294

Ahoj, díky za odpověd. Automatické stahování aplikací mám ale vypnuté. Synchronizace by asi tak dlouho netrvala, protože to může nechat několik dní a pořád tam ta ikonka bude. Dokud telefon nerestartuji.

Neustále ikonka stahování #10295

Je to kontrolka síťové aktivity. Manželce to dělal 6s půl roku co ho měla. Teď má iP 7 a dělá ji to stále taky. Když ho vypnu a zapnu tak to půl dne nedělá ale pak zase ano. Už jsem mobil i obnovil to továrního nastavení ale nic nepomohlo. Jsem na 100% přesvědčený že to dělají SIM karty operátorů, protože je to kolečko síťové aktivity. Dokonce se jí stává, že když si nějakou stránku v Safari uloží tak ji jako ikona obrázek té uložené stránky se zobrazí modré logo O2. A myslím si že sim karta pak stále vyhledává a zkousí načíst tu stránku. Zkus si zajít k operátorovi a vyměnit si SIM kartu. Já jsem k tomu manželku zatím nedonutil ;-))

Odpověď na: Neustále ikonka stahování

celý text

.