Zdravím, vím že něco podobného se tu už řešilo, ale chci se zeptat jestli stačí iphone 7 s 32GB? Chci si kupovat Iphone 7 s 32GB, nevadilo by mi připlatit i za 128GB, ale to už bych spíš šel do 8 s 64GB Ale nevím jestli není 32 málo.... Mám teď Iphone 5 16GB a mám s kapacitou problémy, ale četl jsem něco v tom smyslu, že nový iOS je hospodárnější ( např. menší velikosti fotek ), i tak nevím jestli by mi 32GB stačilo.. ( fotky moc nemažu, aplikací taky zrovna málo nepouživám ). Nechce se mi zase dávat zbytečný peníze za velkou paměť kdybych ji pak nevyužil... Kdyby někdo kdo má 32GB napsal jak na tom je s kolika soubory, bylo by to super Díky za případnou odpověď.
-
má pravdu, byl jsem srovnat ip 7 a 8 v obchodě a musím říct, že ač jsem proti sklu na zadní straně, tak se telefon držel dobře a líbil se mi, navíc přece jen každý další vylepšení foťáku uvítám a 64GB je optimální velikost.
32GB je na hraně použitelnosti, pokud to má někdo jen na domácí žvýkání a nedělá na něm nic, jen volání a SMS, pak OK.
Ale na to mu stačí Nokije za 500. 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.