بستن آگهی

چند روزی از معرفی macOS Monterey می‌گذرد، که در طی آن تعداد زیادی از کاربران، چه آزمایش‌کنندگان و چه علاقه‌مندانی که نسخه‌های «غیرعمومی» موجود در دسترس عموم را خریداری کرده‌اند، به عمق سیستم عامل جدید مک پی برده‌اند. beta پروفایل‌ها. به لطف این، اطلاعات مربوط به اخباری که گزارش آنها در وب‌سایت چندان مهم نبود، در وب‌سایت ظاهر می‌شود. Apple در طول صحبت کرد keynote، اما آنها هنوز هم کاملاً جالب هستند. و این دقیقاً در مورد گزینه جدید پاک کردن داده‌ها از مک صدق می‌کند.

برای مک‌ها،oneگزینه‌ای که سال‌ها دارندگان آیفون و آیپد می‌توانستند از آن استفاده کنند، بالاخره از راه رسید، یعنی قابلیت پاک کردن تمام داده‌های دستگاه. اگر می‌خواستید تمام داده‌های مک را حذف کنید (با استفاده از یک راهکار سیستمی)، تنها راه انجام یک فرمت کامل از جمله نصب مجدد macOS بود. این اغلب آزاردهنده است زیرا همیشه لازم نیست کل سیستم شامل تنظیمات مختلف و غیره حذف شود. این وضعیت اکنون در حال تغییر است.

به لطف تنظیمات جدید، امکان حذف کامل اطلاعات کاربر از جمله برنامه ها وجود خواهد داشت، اما در عین حال نسخه و تنظیمات اولیه سیستم عامل از جمله تنظیمات پروفایل کاربر حفظ خواهد شد. کل فرآیند نیز بسیار سریعتر خواهد بود. تنظیمات جدید با توجه به Applu به طور کامل تمام داده های کاربر از جمله کلیدهای رمزگذاری ذخیره شده در تراشه امنیتی T2 را پاک می کند. پس از حذف، بازیابی اطلاعات نباید امکان پذیر باشد.

گزینه new data wipe در System Preferences و در تب System Preferences در کنترل پنل بالا قرار دارد. تنها چیزی که نیاز است دانش تبلیغات استminiرمز عبور مدیر برای حساب کاربری یا کل کامپیوتر. پس از حذف، مک در وضعیت جدیدی قرار می‌گیرد و هنگام راه‌اندازی، تنظیمات اولیه را ارائه می‌دهد.

پرخواننده ترین های امروز

.