Log ind vha FacebookSelvom logning på forskellige applikationer eller websteder gør vores liv lettere, får det også applikationer og websteder til at få data, som vi normalt ikke ville dele med dem. Det er derfor en god idé at tjekke fra tid til anden, hvor du logger ind vha Facebookdu bruger og sletter websteder og apps, som du ikke længere bruger, eller som du ikke anede, at du nogensinde var logget ind på. Lad os tage et kig på, hvordan du fjerner logins til websteder og apps ved hjælp af Facebooku.
Log ind på Facebook og i din profil skal du vælge Indstillinger, hvor du finder punktet Apps & Websites. Inden for denne kategori finder du alle de apps og websteder, du nogensinde har logget ind på ved hjælp af FacebookHvis du aldrig har besøgt denne sektion, vil du sandsynligvis se snesevis af apps og websteder, hvoraf nogle vil have et orange "Udløbet"-skilt, og nogle af dem vil stadig være aktive. Apps og websteder kan kun tage oplysninger fra FB, som du har tilladt, men det kan også være oplysninger, der ikke er offentlige, og som du hurtigt gav appen adgang til under login. Det er en god idé at rydde op i dine apps mindst en gang imellem, hvilket er noget, som Facebook selv forsøger at gøre i et vist omfang. Facebook. Hvis du ikke logger ind på en app eller et websted i mere end 90 dage, bør logindeling automatisk slette det.
Du kan dog også manuelt blokere apps og hjemmesider fra at få adgang til dine data, og det synes jeg bestemt er en god idé. minii hvert fald for dem, du ikke bruger eller besøger. For at vide, hvilke oplysninger du deler med en app eller et websted, kan du vælge indstillingen Vis og rediger, hvor du derefter kan redigere det, du deler, og fortsætte med at dele. Hvis det er et websted eller en app, som du ikke længere planlægger at bruge, skal du blot vælge indstillingen Fjern. Her vælger du blot, om du vil fjerne det, appen delte på din profil, og om du vil have det slettet. Facebook sendte information om, at du har fjernet login-muligheden. Jeg anbefaler helt sikkert at tage dig tid fra tid til anden til at fjerne ubrugte logins og slette alt, hvad du ikke længere bruger.