Reklamı bağlayın

Apple cihazlarında ailə paylaşımının bir sıra fərqli üstünlükləri var. Məsələn, bir proqram alsanız, satın alındıqdan sonra bütün ailə avtomatik olaraq ona giriş əldə edir və fərdi üzvlərin onu yenidən alması lazım deyil. Siz həmçinin ailə abunəliyindən istifadə edə bilərsiniz Apple Music, və ya alma xidmətlərinin tam paketi Apple One. Ancaq hər hansı bir səbəbdən artıq istəmirsinizsə nə etməli Apple Music və ailə üzvü ilə digər xidmətlər və ya ailə paylaşımını tamamilə deaktiv etmək istəyirsinizsə? Bu məqalədə buna baxacağıq.

Kimi iPhone ailə paylaşımını söndürün

Təəssüf ki, ailənizin hər bir üzvünün Ailə Paylaşımı daxilində hansı xidmətlərə fərdi olaraq daxil ola biləcəyini təyin edə bilməzsiniz. Beləliklə, kiminsə xidmətlərə girişini rədd etmək istəyirsinizsə, onu Ailə Paylaşımından tamamilə silməlisiniz. Sadəcə bu addımları izləməlisiniz, ancaq unutmayın ki, ailə təşkilatçısı siz olmalısınız:

  • Əvvəlcə iPhone-da yerli proqramı açın Parametrlər.
  • Bunu etdikdən sonra ekranın yuxarı hissəsində üzərinə klikləyin Sənin profilin.
  • Kliklədikdən sonra aşağıdakı bölməni açın Ailə paylaşımı.
  • Üzvlər və paylaşdığınız xidmətlər ilə ailənin tam icmalını görəcəksiniz.
  • Bu bölmədən seçin xüsusi istifadəçi, paylaşılan xidmətlərə girişi rədd etmək istədiyiniz.
  • Nakonec profilinizin altındakı seçimə toxunmağınız kifayətdir İstifadəçini ailədən çıxarın.
  • Sonra ekranın altındakı hərəkət təsdiq edin.

Bütün üzvlər üçün ailə paylaşımını tamamilə söndürmək istəyirsinizsə, yenə də mürəkkəb bir şey yoxdur - sadəcə ailəni ləğv edin. Bu halda, yenidən gedin Parametrlər -> profiliniz -> Ailə Paylaşıldıí harada klikləyin Adınız. Nakonec aşağıda, sadəcə seçimə klikləyin Ailə Paylaşımını istifadə etməyi dayandırın. Nakonec əlbəttə kifayət qədər hərəkətdir təsdiq edin. Ailədə uşağınız varsa, onu ləğv etməzdən əvvəl başqa ailəyə təyin etmək lazımdır. Əks halda, siz ləğv edə bilməyəcəksiniz və fərdi üzvləri çıxarmalı olacaqsınız.

Bu günün ən çox oxunanları

.