Zavřít reklamu

Uživatelé aplikace YouTube Music ve verzi pro operační systém iOS se v poslední době potýkají s nepříjemným problémem. U některých účtů se po aplikace nenačte, respektive po jejím spuštění dojde k tomu, že se na iPhonu objeví pouze černá obrazovka a není možné přehrávat hudbu.

Zmínění uživatelé na svých iPhonech vidí po spuštění aplikace YouTube Music pouze horní lištu s logem YouTube Music, vyhledáváním a profilem a dolní lištu s ikonami pro přechod na domovskou obrazovku, prozkoumávání a knihovnu. Aplikace neumožňuje procházet hudbu ani spustit přehrávání. Problém se objevil v průběhu tohoto dne a zatím jej lze obejít přepnutím na jiný účet a poslechem s reklamami. Bohužel však placené předplatné YouTube Premium a uživatelská knihovna zůstávají nedostupné na původním, postiženém účtu.

Zdá se, že chyba se týká pouze aplikace pro iOS, protože na telefonech s Androidem funguje YouTube Music normálně. Předpokládá se, že jde o problém na straně serveru související s poslední aktualizací aplikace z uplynulého víkendu (verze 6.48.3). Přeinstalace YouTube Music tuto chybu neopravuje. Je zajímavé, že někteří uživatelé hlásí i jiný problém v aplikaci pro iPhone. Tlačítka pro další a předchozí skladbu prý byla nahrazena funkcemi pro posun vpřed o 30 sekund a zpět o 10 sekund, což je sice užitečné pro podcasty, ale pro ovládání hudby méně vhodné. Tato chyba se projevuje v CarPlay a systémových ovládacích prvcích Přehrávání na zamčené obrazovce. Na testovaných zařízeních se však tento problém zatím neobjevil.

Dnes nejčtenější

.