Zavřít reklamu

Kalorické tabulky

V žádném z článků na aplikace pro lepší jídelníček nelze nezmínit staré dobré české Kalorické tabulky. Do Kalorických tabulek můžete zadávat přijatou potravu i nápoje stejně jako pohybovou aktivitu ručně nebo naskenováním čárového kódu na obalu, v aplikaci si můžete nastavit také vlastní cíle, dočíst se zajímavé tipy, triky a recepty a mnoho dalšího.

Aplikaci Kalorické tabulky stáhnete bezplatně zde.

MyFitnessPal

Velmi podobné funkce jako Kalorické tabulky nabízí také aplikace MyFitnessPal. I zde je možnost ručního zadávání i skenování, plánování jídelníčku, sledování pitného režimu, makroživin a tipy a triky. Vše je plně přizpůsobitelné, a v rámci prémiové verze získáváte možnost sledování více položek a spoustu dalších skvělých funkcí navíc.

Aplikaci MyFitnessPal stáhnete bezplatně zde.

Stupid Simple Macro Tracker

Pro vyznavače jednoduchosti a efektivity, kteří navíc jdou cestou sledování takzvaných maker, je zde aplikace s názvem Stupid Simple Macro Tracker. Vyznačuje se jednoduchým a přehledným uživatelským rozhraním, stejně jako velice snadným ovládáním. Díky specifickému grafickému zpracování budete mít vše důležité neustále na očích. Zadávání příjmu potravy je zde jednoduché, rychlé a dokonale přehledné. Aplikace nabízí také funkce pro vyznavače přerušovaného půstu.

Aplikaci Stupid Simple Macro Tracker stáhnete bezplatně zde.

Calorie Counter – MyNetDiary

Calorie Counter – MyNetDiary je nápaditě zpracovaná aplikace pro záznam přijatých kalorií i makroživin. Nabízí možnost ručního zadávání potravin, stejně jako skenování čárových kódů, možnost vytvoření a správy jídelníčků, funkce pro vyznavače přerušovaného půstu a spoustu dalšího. Calorie Counter se stane vaším spolehlivým asistentem na cestě k lepšímu stravování.

Aplikaci CalorieCounter stáhnete bezplatně zde.

My Diet Coach

My Diet Coach je jednoduchá, ale efektivní aplikace, která vás bude spolehlivě doprovázet na vaší cestě za zdravějším životním stylem. Nabízí funkci počítání kalorií na základě vámi zadaných potravin, sledování makroživin a v neposlední řadě také mapování vašeho průběžného progresu. My Diet Coach nabízí také doporučení pro různé tipy diet i pro pohybovou aktivitu.

Aplikaci My Diet Coach stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.