Zavřít reklamu

Vánoce se nám kvapem blíží. Pandemie nás v minulých letech naučila, že se efektivně dají koupit dárky také prostřednictvím internetu. Kdo by se také chtěl tlačit někde v obchodě? V tomto článku se podíváme na zajímavé dárky nad 5000 korun, které z vás jednoznačně udělají nejlepšího Ježíška.

Xbox Series S

Tento Xbox je určen těm, kteří nepotřebují 4K hraní a spokojí se s 1440p. Konzole má paměť 512 GB SSD a je bez mechaniky. Nicméně i tak si užijete skvělé hraní. A co navíc? Xbox Series S je skutečně levný. Součástí balení je jeden herní ovladač. Jeho cena je 5999 korun.

 Xbox Series S zakoupíte zde

xbox-series-s

AirPods Pro 2 (2022)

Apple v tomto roce vydal druhou generaci svých „pročkových“ sluchátek. Ty potěší až 2× účinnějším aktivním potlačováním hluku, novým čipem H2, až 6hodinovou výdrží a samozřejmě lepším zvukem, který je skutečně vychvalován. Pokud tedy sháníte sluchátka od Applu, jsou AirPods Pro 2 jasná volba. Jejich cena je 7290 korun.

Sluchátka AirPods 2 zakoupíte zde

JBL XTREME 3

Pokud to s hudbou myslíte vážně, bude vás zajímat tento bezdrátový reproduktor. JBL XTREME 3 nabízí výkon 50W, frekvenční rozsah od 53,5 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, certifikaci IPX7, výdrž baterie až 15 hodin a opravdu velmi dobrý zvuk a basy. Jeho cena je 7690 korun.

Bezdrátový reproduktor JBL XTREME 3 zakoupíte zde

Robotický vysavač Niceboy ION i9

Proč dnes vysávat, když to jde samo? Tento skvělý pomocník do domácnosti zvládne vysávat až 120 minut a překonat překážky o výšce 1,5 centimetru. Dále nabízí výkon 40W, sací výkon 2500 Pa se systémem Hurricane PRO a objem vodní a prachové nádrže o velikosti 450 mililitrů. Samozřejmostí je skvělá aplikace, která posune jeho možnosti o level výš. Jeho cena je 7999 korun.

Robotický vysavač Niceboy ION i9 zakoupíte zde

iPad 9 (2021)

Ano, jedná se o rok starý model, který ale stále dává smysl. Pokud oželíte přítomnost Home Buttonu a s ním spojené větší rámečky okolo displeje, jde o skvělou volbu za slušný peníz. Přítomný čip A13 Bionic zvládne slušné fungování ještě několik let. Pokud tedy sháníte iPad a nechcete na něm upravovat fotografie, videa či hrát hry ještě několik let na plné detaily, neprohloupíte. Jeho cena je 9990 korun.

iPad 9 (2021) zakoupíte zde

DJI Mini SE

Je libo dron? Jedná se o základní dron z dílny DJI, který nabídne následující: 2,7K (2704×1520) kameru, dosah přenosu 2000 m, dobu provozu 30 min, max. rychlost 46,8 km/h, autostart, GPS, online přenos, autopřistání, stabilizaci obrazu a otáčecí kameru, maximální velikost SD karty 256 GB a líbivou hmotnost 249 g. Součástí balení je také dálkový ovladač. Cena dronu je 8490 korun.

DJI Mini SE zakoupíte zde

Apple Watch SE 2 (2022)

V letošním roce jsme se dočkali též nových Apple Watch SE 2. Pokud vyloženě nestojíte o funkce jako měření saturace kyslíkem či EKG, jsou tyto hodinky pro vás naprosto dostačující. Nová „eséčka“ dostala lepší procesor, vydrží vám tedy ještě dlouhé roky. Cena 40mm modelu je 7690. 44mm model koupáte za 8590.

Apple Watch SE 2 44mm zakoupíte zde

Apple Watch SE 2 40mm zakoupíte zde

Nintendo Switch s OLED displejem

Pokud se zajímáte o herní průmysl, není vám handheldová konzole Nintendo Switch cizí. Společnost Nintendo v minulém přišla s novým modelem, který nabízí OLED displej. Dále se může pyšnit interní pamětí o velikosti 64 GB, slotem pro paměťové karty a desítkami skvělých her. V balení naleznete také stojánek s HDMI a LAN portem. Cena této konzole je 9089 korun.

Nintendo Switch OLED zakoupíte zde

HomePod

Pokud sháníte dárek do domácnosti, tak je HomePod naprosto ideální. Chytrý reproduktor s perfektním zvukem, který navíc sedne „jako zadek na hrnec“ do jablečného ekosystému. HomePod je jediným chytrým reproduktorem, který zarytý jablíčkář může ocenit. K dispozici je navíc v černém a bílém provedení. Pokud navíc obdarovaný ovládá angličtinu na základní úrovni, může skrze něj ovládat i Siri. Jeho cena je 7999 korun

HomePod zakoupíte zde

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Je jasné, že zimní časy nejsou pro ježdění na elektrické koloběžce ideální. Nicméně jak rychle přišly Vánoce, tak rychle přijde i jaro. Tato koloběžka od Xiaomi je skvělá. Má hmotnost 14, 2 kilogramu, maximální rychlost 25 km/h a dojezd až 45 kilometrů. Jedinou vadou na kráse je snad absence odpružení. Cena je 13 990 korun.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.