Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D se stává stále oblíbenějším a dostupnějším, díky čemuž si prakticky každý může pořídit svou vlastní tiskárnu a dát volnost vlastní fantazii. Nyní je navíc k dostání s úžasnou slevou oblíbená 3D tiskárna Two Trees Sapphire Pro CoreXY, kterou na populárním e-shopu tomtop.com můžete pořídit se 77% slevou! U té to ale ani zdaleka nekončí, jelikož navíc máme k dispozici další exkluzivní slevu pro naše čtenáře, díky které můžete ušetřit ještě o dost více. Pojďme se ale nejprve podívat na samotnou tiskárnu a říct, co všechno vlastně umí.

3D tiskárna Two Trees Sapphire Pro CoreXY hned na první pohled zaujme svým precizním zpracováním a solidní kovovou konstrukcí. Samozřejmě ji neschází ani dotyková 3,5″ LCD obrazovka pro případné ovládání, díky čemuž si můžete celý proces znatelně usnadnit. Tiskárna je zároveň vybavena řadou nejrůznějších systémů pro zajištění co možná nejvyšší efektivity tisku, přičemž stejně tak nechybí ani bezpečnostní funkce. Díky tomu dokáže produkt tisknout až rychlostí 300 mm/s. Co je však poměrně důležité, jsou rozměry, ve kterých lze fungovat. S touto tiskárnou lze tisknout 3D objekty až do velikosti 235 x 235 x 235 mm. Z hlediska materiálu pak podporuje filamenty jako PLA, ABS, PETG a řadu dalších. Co se ještě týče samotného tisku, ten lze odstartovat z paměťové karty, prostřednictvím zmiňované dotykové obrazovky, nebo online s využitím počítače.

Jak už jsme zmínili výše, tuto 3D tiskárnu si nyní můžete pořídit s úžasnou slevou. Běžně je Two Trees Sapphire Pro CoreXY k dostání za 875,84 €, avšak v rámci současných slev ji pořídíte jen za 205,37 €. Když ale v košíku ještě zadáte slevový kód ve znění TCSAPSR, výsledná cena se vám ještě sníží a to na pouhopouhých 179,99 €! Produkt se navíc odesílá z evropského skladu, díky čemuž také můžete počítat nejen s bleskurychlým, ale také bezplatným doručením. Jenže je v tom i menší háček. Slevový akce je časově a početně omezená. Pokud byste se tedy rádi ponořili do světa 3D tisku, pak byste rozhodně neměli promeškat tuto unikátní příležitost! Rozhodně to stojí za to.

3D tiskárnu Two Trees Sapphire Pro pořídíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.