Zavřít reklamu

Pokud máte předplacenou službu YouTube Premium, můžete v jejím rámci využívat také službu s názvem YouTube Music. Příslušná aplikace nabízí ve své verzi pro iOS zařízení spoustu možností – pojďme se společně podívat na to, jak můžete YouTube Music na iPhonu využít na maximum.

Stahování offline

Nikdo nemá rád, když zůstane bez hudby na místech, kde není k dispozici internetové připojení. Zapomenout si stáhnout knihovnu pro offline poslech se může stát i těm nejlepším z nás. Služba YouTube Music má pro tento případ řešení.Přichází s funkcí nazvanou Offline Mixtape, která dokáže automaticky stáhnout hrstku skladeb na základě vaší historie poslechu v minulosti. V pravém horním rohu displeje klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Nastavení. Klepněte na Stahování a úložiště, a zde jen postačí aktivovat položku Stáhnout mix pro režim offline.

Vytvoření rádiové stanice ze skladby

Služba YouTube Music vám umožňuje také vytvářet vlastní rozhlasové stanice z libovolné skladby. Služba předvídá pořadí na základě toho, jaká alba jste v minulosti poslouchali a přidávali mezi oblíbená. Pro spuštění rádiové stanice klepněte u přehrávané skladby na ikonku tří teček. V menu, které se vám zobrazí, následně klepněte na Spustit rádio, a můžete si užívat poslech souvisejících skladeb.

Rodičovská kontrola

Půjčujete svůj iPhone s aplikací YouTube Music svým ratolestem a chcete se ujistit, že se k nim nedostane pokud možno žádný závadný obsah? Není nic jednoduššího, než v aplikaci nastavit omezený režim. V pravém horním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Nastavení. Zvolte Přehrávání a omezení a aktivujte položku Omezený režim.

Změna oblíbených umělců

Když jste poprvé spouštěli aplikaci YouTube Music, měli jste možnost vybrat oblíbené umělce. Řada uživatelů ale tento krok v nedočkavosti odbyde, což má vliv na nabízený obsah. Naštěstí můžete v aplikaci seznam oblíbených umělců upravit. V pravém horním rohu klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Nastavení. Klepněte na Doporučení -> Zlepšit doporučení, a vyberte seznam tvůrců.

Pozastavení historie

Aby chytrá doporučení fungovala co možná nejpřesněji, chce služba YouTube Music sledovat, co posloucháte a vyhledáváte. Pokud vám to ale nevyhovuje, můžete historii vyhledávání i přehrávání pozastavit. V pravém horním rohu displeje klepněte na ikonku vašeho profilu a zvolte Nastavení. Klepněte na Soukromí a poloha a aktivujte položky Pozastavit historii sledování a Pozastavit historii vyhledávání.

Dnes nejčtenější

.