Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

This Is the Police 2

Ve hře This Is the Police 2 povedete celé policejní oddělení a sami se ocitnete v kůži šerifa. Vaším úkolem bude spravovat podřízené policisty, vyšetřovat případy, postarat se o výslechy a posílat lidi do vězení. Hra ale nabere úplně jiný spád v momentě, kdy se kvůli vyšetřování budete muset spojit s kriminálníkem.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Crystal Cove

Považujete se za milovníka logických her a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Crystal Love. Ta je dnes k dostání zcela zdarma a vaším úkolem bude, abyste správně pohybovali s trojúhelníkem a spojovali 3 nebo více barev. Díky tomu bloky následně zmizí a vy získáváte body. Nemůžete si ale dovolit příliš chybovat, jinak pro vás hra skončí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Brain App XL

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená logická hra Brain App, která každý den bude testovat vaše logické myšlení. Tak činí prostřednictvím nejrůznějších miniher a hádenek, čímž vás dennodenně testuje a posouvá kupředu. Brain App XL je hra pro iPad.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Fait – The Machine

Nezávislá hra o dobrodružstvích chlupatého tvora jménem Fait. Fiat – The Machine je nádherně zpracovaná atmosférická akční adventura odehrávající se v ruinách opuštěné strojové civilizace. Hlavní hrdina na své cestě objevuje velké množství unikátních překážek a snaží se světu kolem sebe vdechnout život.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Niffelheim

Ve hře s názvem Niffelheim se stáváte statečným bojovníkem, který ale bohužel jednoho dne těžce padl v boji. Namísto toho, aby si užíval zaslouženého odpočinku v Asgardu, se ale jeho duše ocitne uvězněná v krutém Niffelheimu. Dokážete si přes všechny překážky najít cestu do bájné Valhally?

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Safety Note+ Pro

S pomocí aplikace Safety Note + si můžete do svého iPhonu zadávat poznámky a zápisky všeho druhu, a budete mít vždy jistotu, že jsou v naprostém bezpečí. Safety Note + nabízí bohaté možnosti zamykání a zabezpečení vašich poznámek, ale také nástroje pro úpravu a přizpůsobení aplikace, podporu vyjímání, kopírování a vkládání, možnost zálohy přes iTunes nebo třeba sdílení obsahu přes Bluetooth a Wi-Fi.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.