Zavřít reklamu

Žádný duben, jak ještě před pár dny tvrdil známý leaker AppleLeaksPro. První Apple Keynote letošního roku, na které se světu odhalí několik hardwarových novinek, má být totiž nyní podle věrohodných zdrojů agentury Bloomberg plánována na březen, přesněji pak jeho začátek. Kalifornský gigant se měl nyní pro dřívější termín rozhodnout ve snaze odstartovat potenciálně rekordní rok z hlediska ziskovosti i množství produktů co nejdříve. 

Zdroje Bloombergu konkrétně tvrdí, že v současnosti má Apple v plánu Keynote uspořádat v úterý 8. března s tím, že na ní chce ukázat iPhone SE 3 a iPad Air 5, které chce doplnit vydáním iOS 15.4. Zároveň údajně koketuje s myšlenkou vydání nového Macu s Apple Silicon, byť ten je zatím ještě nejasný, jelikož jej zřejmě Apple stále částečně dokončuje. I proto můžeme v současnosti jen odhadovat, o jaký model by se mohlo jednat, byť jako nejpravděpodobnější se v současnosti jeví výkonnější Mac mini či s trochou štěstí větší iMac. Ani s jedním byste ale zatím raději počítat neměli. 

Co se týče formy Keynote, vzhledem k pokračující pandemii koronaviru ve světě vás asi nepřekvapí, že bychom se měli opět dočkat její virtuální předtočené verze plné nejrůznějších prostřihů a efektů usnadňujících pochopení jednotlivých produktů. Ostatně, je otázkou, zda se Apple vůbec někdy k fyzickým konferencím ještě vrátí, jelikož se mu jejich předtáčení náramně osvědčilo – přeci jen, dokáže skrze tuto formu předat daleko více informací mnohem jasněji. 

Dnes nejčtenější

.