Zavřít reklamu

Stejně jako v předešlých letech, ani letos nás Apple neochudí o představení nové generace základního iPadu. Přestože se bude jednat již o výroční 10. verzi, dle nových informací velmi dobře informovaného leakera Dylanadkt se nezdá, že by se jí Apple chystal výročí oslavit. Ostatně, posuďte sami. 

V souvislosti s novou generací základního iPadu se počítalo s tím, že u ní Apple nasadí nový design vycházející z iPadů Pro či Air. Leaker však tvrdí, že letos tomu ještě tak nebude, jelikož redesign má být v plánu až na příští rok. Opět tak dostaneme vzhledově vcelku zastaralé zařízení, které osloví málokoho. Zde však špatné zprávy končí, jelikož z hlediska hardwaru nás čeká velmi slušná smršť. Do iPadu totiž Apple nasadí údajně čispet A14 Bionic spolu s WiFI 6 a počítá se dokonce i s podporou 5G sítí. Zařízení tak bude pro dnešní dobu z hlediska technických specifikací naprosto perfektně vybavené a jedné, v čem bude pokulhávat, bude tedy skutečně (celkem nepochopitelně) design. 

Ačkoliv leaker přímo neuvádí, kdy přesně se nové generace iPadu dočkáme, s ohledem na poslední roky a jeho odhalení v průběhu podzimu se dá očekávat, že ani letos tomu nebude jinak. Brousíte-li si tedy na novinku zuby, počítejte s tím, že vás čeká ještě vcelku dlouhé čekání. Letos však bude stát dle technických specifikací skutečně za to, byť je opravdu škoda, že redesign opět nedorazí. 

iPad lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.