Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MetCount

Jestliže se věnujete cvičení a posilování, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci MetCount. Tento nástroj se po delší době znovu objevil v akci a nabízí hned několik režimů, kdy doslova bude řídit vaše tréninky a pomůže vám tak dosáhnout podstatně lepších výsledků. Samozřejmě vám následně zobrazí i statistiky, které automaticky synchronizuje s nativním Zdravím a Kondicí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Aviary

V dnešní době máme k dispozici řadu různých sociálních sítí. Jestliže se nejčastěji zdržujete na síti známé jako Twitter, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace Aviary, která funguje jako praktický klient pro zmiňovanou sociální síť. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a Apple Watch.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

todo mate – widget & watch

Hledáte nějakou vhodnou alternativu Poznámek a Připomínek? Jestli ano, mohla by vás potěšit dnešní akce na oblíbenou aplikaci todo mate – widget,reminder, s jejíž pomocí si můžete vytvářet například nákupní seznamy, seznamy s úkoly a další. Výhodou je pak automatická synchronizace mezi zařízeními, přičemž k vašim poznámkám se dostanete i z internetu. Potěšit dokáže i widget či aplikace pro Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kš (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.