Zavřít reklamu

Máte tolik peněz, že nevíte, co s nimi dělat, a zároveň jste fanoušky elektomobilů Tesla? Pak pro vás máme fajn tip na nákup. Ruská společnost Caviar specializující se mimo jiné na úpravu klasické elektroniky na luxusní verze totiž odhalila další ze svých počinů. Je jím iPhone 13 Pro (Max) vzdávající hold Tesle a Elonu Muskovi – a to tak, že je vylepšen kovem, který pochází z reálného elektromobilu Tesla. 

Upravený iPhone 13 Pro (Max) se dočkal konkrétně speciálních hliníkových zad tvořených právě kovem z reálné Tesly, na kterých je vyryta podobizna Elona Muska spolu s vozy Tesla a logem společnosti. Záda pak dotváří ještě měděná vložka s logem Caviar a černá (zřejmě) guma. Zdá se vám tento kousek jako velmi pěkný dárek pro fanoušky technologií? Přesně to si myslí i Caviar, který jej popisuje konkrétně jako ideální dárek pro moderního úspěšného člověka se zápalem pro špičkové technologie a s průkopnickými nápady, který touží vytvářet světlou budoucnost lidstva. 

Za svůj nový unikát si nicméně nechává Caviar velmi pěkně zaplatit. Přestože se pod upravenou “slupkou” skrývá naprosto klasický iPhone 13 Pro (Max), za základní model se 128GB úložištěm si výrobce účtuje 6760 dolarů, za model 13 Pro Max se stejným úložištěm pak 7300 dolarů. Pokud byste pak chtěli model s 1TB úložištěm, je třeba počítat až se 8380 dolary, tedy v přepočtu 190 000 Kč. O levný špás se tedy rozhodně nejedná. 

Dnes nejčtenější

.