Zavřít reklamu

Moderní technologie značně usnadňují dnešní dobu. Prakticky každý má totiž přístup k chytrému telefonu a internetu, díky čemuž si během několika okamžiků dokáže vyhledat nejen nejrůznější informace, ale například také dostupné služby či nejvýhodnější nabídky. Právě v tomto směru technologie změnily svět. Do této skupiny se pochopitelně řadí i segment cestování, respektive hledání letenek a ubytování. V tomto článku si proto posvítíme na nejlepší aplikace, které vám pomohou s hledáním levných letenek a dokážou tak zajistit tu nejlevnější dovolenou.

Skyscanner

Jednou z globálně nejpopulárnějších aplikací pro vyhledávání letů je bezesporu Skyscanner. S pomocí tohoto programu si totiž můžete hledat nejen zmiňované lety a rovnou si je zakoupit, ale ve výběru také naleznete možnost bookingu hotelů či pronájmy automobilů. Skyscanner vám navíc umožní si váš trip/dovolenou kompletně naplánovat a mít tak veškeré informace na jednom místě. Skvělou možností je i vyhledávání nejvýhodnějších letů do různých destinací.

Aplikaci Skyscanner pro iOS stáhnete zde

cKlub & Kiwi

Dalším skvělým způsobem je cKlub, který v tomto směru spolupracuje s českým vyhledávačem letenek Kiwi. Prostřednictvím tohoto webu si můžete najít letenky za ty vůbec nejlepší ceny. Jednoduše stačí zadat, odkud byste chtěli odlétat, jaký je váš cíl a následně ještě zvolit datum. Systém okamžitě prohledá dostupné nabídky a seřadí vám je od těch nejlevnějších. Jelikož se jedná o českou službu, tak je samozřejmostí i čeština a česká podpora. Aby toho nebylo málo, tak zde také naleznete kompletní seznam aerolinek a jejich hodnocení.

Vyhledávač letenek na cKlub.cz naleznete zde

cKlub.cz – Vyhledávač letenek

Levné Letenky – Hlídač Letenek

Poměrně povedenou aplikací je i Levné Letenky – Hlídač Letenek, za kterou stojí dvě české aerolinky – České aerolinie a Smartwings. Tento program funguje velice podobně jako již zmiňovaný Skyscanner či Kiwi, kdy vám zkrátka stačí zadat pár informací: odkud chcete odlétat, kam máte namířeno a v jakém období se chystáte vycestovat. Systém vám samozřejmě umožní dané letenky přímo zakoupit. Skvělým zpestřením je opět i možnost brouzdat seznamem nejvýhodnějších nabídek a nechat se tak inspirovat, kam byste se mohli vydat. Aplikace vás navíc informuje o možnostech z hlediska ubytování a přepravy.

Aplikaci Levné Letenky – Hlídač Letenek pro iOS stáhnete zde

Nejlepší dovolená

V dnešní době už si každopádně můžete zařídit i dovolenou bez toho, aniž byste museli dlouze hledat ty nejvýhodnější letenky a následně strávit nějaký ten čas při bookingu ubytování. Odpovědí je konkrétně web cKlub, který sdružuje nejlepší nabídky na dovolené, přičemž zároveň funguje jako sociální síť a rovnou na jednom místě vám tak zobrazí i hodnocení od ostatních lidí. Vybrat si tak můžete nejlevnější dovolenou, kde si buďto prohlédnete současnou nabídku, anebo rovnou vyfiltrujete, do jaké země byste se chtěli podívat, jaké si přejete ubytování, typ dopravy, zvolit stravu a další.

Nejlevnějšíí dovolenou přes cKlub.cz naleznete zde

Dnes nejčtenější

.