Zavřít reklamu

U nás dosud málo známá značka spotřební elektroniky TCL šlape na paty konkurenčním výrobcům televizorů nejen v masové produkci (patří mezi tři největší výrobce televizorů) ale také v kvalitě a poměru cena/výkon. Podívejme se blíže na její aktuální model z řady C825. Televizor TCL 65C825 (označení 65 určuje velikost uhlopříčky v palcích) je opravdu pěkný designový kousek. Prémiový bezrámečkový design je podtržen použitím kovových materiálů, a televizor tak navozuje luxusním dojmem. Tento QLED televizor využívá originální technologii zadního podsvícení MiniLED a kvalitou podání barev a kontrastu, zejména černé, má ambice dotáhnout se na dražší technologii OLED, což se ji daří. Potěší (očekávaná) podpora formátů HDR a především mimořádně kvalitní zvukový systém Onkyo. K tomuto televizoru nemusíte již přikupovat jiný soundbar.

TCL 65C825 si užijí i nadšení hráči her. Integrovaný režim Game Master Pro zajistí, že obrazovka zvládne až 120 Hz pro hraní v maximálním rozlišení 120 fps. Díky rozhraní HDMI 2.1 je možné plně využít technologii VRR (Variable Refresh Rate). Funkce ALLM (Auto Low Latency Mode) zajišťuje automaticky nejkratší možnou odezvu, input lag, pod 15 ms. Mezi další vychytávky patří odnímatelná videokamerka, která prostřednictvím aplikace Google Duo umožní online konference a pokec s vašimi přáteli na velké obrazovce. Pro milovníky nakousnutého jablka je připravena plná podpora Apple TV.

Potěší i cena. Na českém trhu je TCL C825 dodávaná ve velikostech 55 a 65 palců a ceny začínají v akci na 24 990 Kč u 55 palců a 39 900 u velikosti 65 palců. Aktuálně je na tuto produktovou řadu poskytována dokonce pětiletá záruka! Závěrečný verdikt? Porovnejte tento model s obdobnými konkurenčními značkami s technologií QLED. Uvidíte, že TCL 65C825 se rozhodně v konkurenční tlačenici neztratí. Redakci nezbývá, než konstatovat: Doporučujeme!

LSA_doporucujeme_v1

 

 

 

 

Dnes nejčtenější

.