Zavřít reklamu

Pokud namísto Safari používáte pro účely procházení internetu na vašem Macu webový prohlížeč Google Chrome, jistě čas od času použijete i některá rozšíření. V dnešním článku vám přinášíme pět zajímavých nástrojů pro Chrome, které jistě využije každý.

Bitly

Kdo by neznal oblíbený nástroj Bit.ly pro zkracování dlouhých URL adres? Tohoto užitečného pomocníka si můžete také přidat do prohlížeče Google Chrome na vašem Macu coby rozšíření, které vám pomůže snadno a rychle zkrátit příliš dlouhé webové odkazy, upravovat je, přizpůsobovat a sdílet.

Rozšíření Bitly stáhnete zde.

Social Analyzer

Pokud se pracovně často pohybujete na sociálních sítích, případně spravujete sociální sítě vašeho podniku, bude se vám určitě hodit také rozšíření s názvem Social Analyzer. S jeho pomocí můžete provádět monitoring a analýzu sociálních sítí, lépe získat to správné publikum pro vaše profily, nebo třeba snadno a efektivně objevovat témata a hashtagy, které jsou právě v danou chvíli v kurzu.

Rozšíření Social Analyzer stáhnete zde.

New Infinity Tab

Díky rozšíření s názvem New Infinity Tab získáte novou podobu pro úvodní kartu prohlížeče Google Chrome na vašem Macu. Na této nové kartě si můžete nechat zobrazit například nabídku uložených záložek prohlížeče, nastavit si vlasntí tapetu, přidat oblíbené odkazy nebo třeba přizpůsobit vyhledávání. Rozšíření New Infinity Tab spolupracuje také s vaším Gmailovým účtem.

Rozšíření New Infinity Tab stáhnete zde.

StayFocusd

Potřebujete se při práci v prohlížeči Google Chrome na vašem Macu opravdu důkladně soustředit? Pomůže vám rozšíření s názvem StayFocusd. Stay Focusd je užitečný nástroj pro vaši produktivitu, který vám pomůže po dobu, kdy se potřebujete soustředit, účinně zablokovat veškeré webové stránky, které by vás mohly rozptylovat. Je jen na vás, zda si zablokujete Facebook, Instagram, Netflix nebo třeba vaši oblíbenou online pokerovou hernu.

Rozšíření StayFocusd stáhnete zde.

Rimor by Expedia

Rozšíření pro prohlížeč Google Chrome nemusí nutně vždy jen sloužit pro produktivitu, bezpečnost, lepší výkonnost nebo lepší funkce prohlížeče. Některé mohou jednoduše sloužit k tomu, abyste se jimi mohli řádně pokochat. Právě takovým rozšířením je Rimor by Expedia. Nenabízí nic víc ani nic méně než pravidelnou a aktualizovanou várku úchvatných snímků ze všech možných koutů světa spolu s odkazy na příslušné stránky na Expedii.

Rozšíření Rimor by Expedia stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.