Zavřít reklamu

Whiteboard Easy and Smart

Spíše než aplikací pro výtvarníky je Whiteboard Easy and Smart víceúčelovou virtuální tabulí. To ale neznamená, že byste se v ní nemohli náležitě výtvarně vyřádit. Aplikace nabízí nejen řadu nástrojů pro kreslení, ale také možnost přidávání nejrůznějších tvarů, symbolů, podkladů a mnoho dalšího.

Aplikaci Whiteboard Easy and Smart stáhnete bezplatně zde.

Tayasui Sketches

Tayasui Sketches je úžasný virtuální skicák pro váš Mac. Najdete zde desítky různých realistických nástrojů pro krebu, malbu a další výtvarné techniky, bohaté možnosti nejrůznějších úprav, nebo třeba možnost práce s fotografiemi. Aplikace nabízí také možnost práce s vrstvami, podporu pro stylus a další funkce.

Aplikaci Tayasui Sketches stáhnete bezplatně zde.

Corel Painter Essentials

Aplikace Corel Painter Essentials nabízí celou řadu různých nástrojů, které vám poslouží nejen ke kreslení, malbě či skicování, ale také k úpravě obrázků a fotografií. Tato aplikace je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro zkušené uživatele, nabízí stovky štětců, uhlů, pastelů a dalších pomůcek, a umožňuje také přidávání různých efektů. Aplikace je ke stažení zdarma, po uplynutí zkušební lhůty se můžete rozhodnout pro využívání prémiové verze s cenou 169 korun měsíčně.

Aplikaci Corel Painter Essentials stáhnete zde.

iPastels

Jak název napovídá, potěší aplikace jménem iPastels zejména ty, kteří si na obrazovce svého Macu chtějí vyzkoušet malování pastely. iPastels nabízí možnost tvorby komplexních uměleckých děl i jednoduchých skic, kromě bohaté nabídky pastelů obsahuje také nástroje pro úpravu a vylepšení vašich výtvorů. Pokud hledáte aplikaci, která vám zaručí opravdu realistický výsledek, je iPastels tou správnou volbou.

Aplikaci iPastels stáhnete bezplatně zde.

Paint Pad Lite

Pokud hledáte aplikaci, která se bude podobat nástroji Microsoft Paint, můžete sáhnout po titulu Paint Pad Lite. Jedná se o jednoduchou, ale užitečnou kreslicí aplikaci, která vám umožní základní úpravy obrázků včetně ořezu a překláěn, ale která také nabízí nástroje,, jako jsou třeba pravítka, mřížky, tvary, barvy, a samozřejmě také základní pomůcky pro tvorbu obrázků.

Aplikaci Paint Pad Lite stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.